2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خودخواهه😔

662 بازدید | 53 پست

اگر ممکنه بعدش گزارش بزنید پاک بشه

آدم خوبیه فقط خیلی خودخواهه

توهر چیزی دخالت میکنه تو هررررچیزی

مسائل مربوط به بچه ها

خرید بچه ها....

میگه خونه رو باید به علاقه ی من مرد بچینی گلدون بدم میاد نیار توخونه

به پیشنهاد من برای ارتقا اقتصادی خانواده رفتیم شهر غریب بعد که گفتم دیکه نمیتونم تا 6سال منو نگه داشت

اگر از چیزی ناراحت میشم میگه تو نباید برای این حرف من ناراحت بشی😔

بهش میگم پول بده برم کراتین کنم میگه من همینجوری وز دوست دارم میگم من نمیخوام میگه نمیدم همین که گفتم

خرید میریم بکنیم نظرشو به بچه ها تحمیل میکنه

هروقت خونه ست همش درحال گیر دادن به بچه هاست...

از لحاظ جنسی خیلی سرده بهش میگم من اذیت میشم ولی اهمیتی نمیده چون "خودش " میل نداره

3تا بچه دارم

دیروز برگشته میگه بلد نیستی بچه تربیت کنی که باورشون درست حرف نمیکنن میگم خودت ابهت برای خودت نذاشتی

بعد میگه تو منو تحریک نمیکنی...

قدر تموم آسمون ازش دلخورم خیلی😭

آنقدر که بچه هامو گذاشتم اومدم خونه مادرم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چی کار کنم

دلم برا بچه هام تنگه

شب خیلی کم خوابیدم

ازش بدم میاد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میفهمم

خودخواهی مرد آدمو بیچاره میکنه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چرا مشکل این مردا تمومی نداره خدایا

خیلی دلمو شکونده

خیر سرش خلبانه مثلا

چی کار کنمدلم برا بچه هام تنگهشب خیلی کم خوابیدمازش بدم میاد

چند روزه که قهر کردی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چند روزه که قهر کردی؟

دیشب اومدم

بهم گفت تو تحریم نمیکنی

گفتم باشه برو یه زن بیار خونه هم بچه هاتو تربیت کنه هم سر وجدت بیاره

خیلی دلم شکسته

8ساله درگیر بچه داریم

نمیدونم کدوم مارک رژ لب بهتره نمیدونم ریمیل چی بزنم 

نتونستم یه کم به خودم برسم چون بچه هام اولویت بودن

حالا که یکم بچه هام بهتر شدن نمیزاره کاری کنم

هزینه نمیکنه

آنقدر اعتماد به نفسمو ازم گرفته

حس زنانگیمو گرفته از بس نزدیکم نشده

حرفشم میشه میگه تو زنانگی نداری

دیشب اومدمبهم گفت تو تحریم نمیکنیگفتم باشه برو یه زن بیار خونه هم بچه هاتو تربیت کنه هم سر وجدت بیار ...

نگفت نرو؟

عزیزم🥲بیا بغلم 

خسته شدی میفهمم

نگفت نرو؟عزیزم🥲بیا بغلم خسته شدی میفهمم

خیلی خسته ام خیلی😭

احساس دویدن زیاد و دیده نشدن

گم شدن تو کار خونه و بچه داری

مرسی عزیزم

نه خیلی مغرور خیلی

10ساله ازدواج کردیم

اگرم قهر کردم هیییچ وقت جلو نیومده

دلم میخواست حتی زنگ بزنه باهام دعوا کنه

ولی همین کارم نمیکنه

خیلی یخه...خیلی