همینجوری از دلخوریام ب شوهرم بهش میگفتم بعد گفتم گاهی با خودم میگم کاش ی مرد زن مرده پیدا میشد با ی بچه منم دوتابجهامو برمیداشتم میربتم باهاش زمدگی میکردم هم بچه اونو بزرگ میکردم هم بچع خودمو مردی ک منو میفهمید!
فک کردم حالا عصبی میشه همینجوره بییخیال میگ سخت نگیر درستش میکنم! بخدا ی چیزایی میبینم ازش انگار بی غیرته دلم میخاد یبار بگه فلان شال فلان لباسونپوش البته من جلف نیستم اصلا ولی خو غیرتی نی شاید دوستم نداره
دوس پسرته یا شوهرت؟یکم بی غیرته انگار 😐یجوری درستش کنتوام نباید همچین چیزی جلوش بگی
ببین از بس بی غیرته این جرفو زدم اما اینم روش اثر نداشت همش دلش میخاد من ک باهاش بیرونم بهترین ارایش بهترین لباسا رو بپوشم فک کنم این مشکل روانی داره بخدا عادی نی بخای ناموست تو دید بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم این یه باور غلطه که شما داریفکر می کنی مردی که غیرتی (البته اون چیزی که تو فکر شماس) نباشه ...
ببین ی چیزایی من بهش میگم میشینه تشویقم میکنه مثلا میگم من این شالو میگیرم کل سروگردنم مشخصه درصورتی ک فرهنگ شهرما اینجوری نی میگه چ خوب دلم میخاد زنم قشنگ باشه
اصطلاح “کاکولد” به طور سنتی برای اشاره به مردی استفاده میشود که همسرش با مردان دیگر رابطه جنسی دارد، بدون اینکه او از این موضوع رضایت داشته باشد. این نوع رابطه، نوعی انحراف جنسی به نام “کاکولدیسم” یا “کاکولدینگ” محسوب میشود