2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 118 پست

یه بار مهرتو بزار اجرا تا پای طلاق برو حساب کار دستش میاد 

یا ایندفعه که این حرفو زد زنگ بزن به همه بزرگای فامیلشون بگو این میخواد طلاق بده معلوم نیست کی زیر پاش نشسته که چند وقته تا هرچی میشه میگه طلاق 

آبروش ببر برو تو شکمش خودشو جمع میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به شرایط و حرفاش فقط جدایی خانم

مرسی از راهنماییت🫤جدایی اخرین راهه ما نمیاییم منطقی صحبت کنیم فقط با داد و هواره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اتفاقاااا نباید بری. باید بگی بیان ببینی خ.... ه میکنه حرفشو تکرار کنه یا نه. ـاون داره از ترس تو تغ ...

اره منم حرفم همینه داره منو با چیزی ک میترسم اذیت میکنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دفعه بعدی بهش بگو آنقدر ضعیفی که به عنوان یه مرد نمیتونی یه مشکل رو رفع بکنیی و میگی طلاق

👌🏻👌🏻👌🏻حرف حقیه

یه بار مهرتو بزار اجرا تا پای طلاق برو حساب کار دستش میاد یا ایندفعه که این حرفو زد زنگ بزن به همه ب ...

👌🏻👌🏻👌🏻🥹منطقی ترین پیشنهاد تا اینجا

اره منم حرفم همینه داره منو با چیزی ک میترسم اذیت میکنه

تامامم. اصلاا خونه رو ترک نکن ـخونه هر دو خانواده نزدیکه یا نه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالا پیش ما برعکسه من هروقت ناراحت میشم میگم طلاق میگیرم ازت😂

این داره منو با چیزی ک میترسم اذیت میکنه میدونه من ادم طلاق نیستم

نکه نباشم بدونم جایی منو نمیخوان تا صدسال سیاهم نمیخوام بمونم

شاید ماهی ی بار اتفاق میوفته ک اونم میرینه ب اعصابم با همین حرفش ک اگ راضی نیستی پاشو برو طلاق بگیر

باهاش صحبت کردی گفتی چقدر این حرفش ناراحتت میکنه گفتی آین آخرین و بدترین حرفیه که یه زن از شوهرش میتونه بشنوه

چند بار گفته وشما کاری نکردی..ایشونم خوشش اومده فک میکنه نقطه ضعفته.هی داره دس میزاره روش که اینجوری ...

همیییین تو هرباری ک بحث میکنیم میگ ی دفعه بهش توپیدم ک از این حرفت متنفرم

تامامم. اصلاا خونه رو ترک نکن ـخونه هر دو خانواده نزدیکه یا نه؟؟

اره جونم نزدیکیم بهم شهرمون کوچیکه

باهاش صحبت کردی گفتی چقدر این حرفش ناراحتت میکنه گفتی آین آخرین و بدترین حرفیه که یه زن از شوهرش میت ...

ب طور جدی نه اون ک میگ من سکوت میکنم 

فقط ی دفعه بهش گفتم از این حرفت متنفرم یعنی چی ک میگی توک راضی ب این شرایط نیستی طلاق بگیر گفت اعصابمو خراب میکنی میری روش از دهنم در میره