2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 118 پست
از مهریه نمیترسه یعنی؟

اگ از دادگاه اقدام کنم ده تا سکه ثبته 

ولی چون ما سنی هستیم و تو مسجد عقد میبندن و مهرنامه مینویسن اونجا مهریه ام کامل نوشته ولی مشکل اصلی چیه اگ زن اقدام ب طلاق بگیره عیچگونه مهریه ای بهش تعلق نمیگیره🫤الان حتی با مهریه هم نمیشه ترسوندش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
یه خاتم همش تو دعوادمیگفت طلاق آخرش شوهرش گفت مهریه ات رو بهت میدم الا وبلا باید جدا بشیم .واقعا نمی ...

دوسم داره خیلی ولی الان با این حرفت ب شک افتادم شاید واقعا منتظره من بگم باشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم خوب شد . البته شوهر من خیلی ب حرف خانوادش بود اعتیاد داشت به الکل و مواد . رفیق بازی دختر ...

ای جانم چقد سختی کشیدی تو دختر🥺🥺بگردم برا دلت

بگو چرا پاشم پاشیم چون تونمیخای زندگی کنی

راااااس میگیااااااا اینم جواب خوبیه👌🏻

اگ از دادگاه اقدام کنم ده تا سکه ثبته ولی چون ما سنی هستیم و تو مسجد عقد میبندن و مهرنامه مینویسن او ...

یه دوست سنی دارم مهریش ۲۵۰ گرم طلاعه. اگه بلوچی اونا کلا خیلی مال و منال به زن میدن. هیچی بهت نداده یعنی؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
میدونه تو از طلاق میترسی ضعف گرفته اهمیت نده ب حرفش

اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم

بگم باشه بعدش باید چیکار کنم اینو بلد نیستم

هیچی بگو باشه و به یه ورت بگیر😂

شوهر منم خیلیییی میگف 

اصلا بحثمون میشد بجای اینکه از در مهر و محبت و دوستی و حداقل گفتگوی منطقی حل کنیم همش میگفت قانون فلان قانون بهمان موقع طلاق

خودش بس نبود مادر و خواهرش میشسنن بلند میشدن داستان تعریف میکردن که فلانی اینکارو کارد شوهرش طلاقش داد اوفففف

من اون موقع دختر ساده ای بودم که بنای زندگیمو عشق و محبت گذاشته بودم و وارد خاتوادشون شده بودم

من حرفاشون رو به یه ورم گرفتم ولی خدا جوابشونو داد

شوهرمم فسش خوابیده دیگه نمیگه😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اگ بگم تو چ شرایطی منو قرار دادن من عقد نامع ام ک سنی هستیم و تو مسجد نوشته شده مهریه ام کامل نوشته ...

چه بد😕

حالا بازم با یه وکیل دراین باره مشورت کن که حق و حقوق خودتو بدونی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یه دوست سنی دارم مهریش ۲۵۰ گرم طلاعه. اگه بلوچی اونا کلا خیلی مال و منال به زن میدن. هیچی بهت نداده ...

اره جونم بلوچم 

خونه برا مهریه دادن بهم ک‌تو مهرنامه بلوچی نوشته شده ولی بنامم نیست 

و ۱۲۰ گرم طلا دارم دیگ چیزی ندیدم از این خانواده 

ای جانم چقد سختی کشیدی تو دختر🥺🥺بگردم برا دلت

فدات بشم عزیزدلم . امیدوارم زودتر مشکلاتت حل بشه و راهت زندگی کنی ولی یادت باشه تو همه زندگیا ی مشکلاتی هست که برا خودشون سخت ترین مشکله پس تا جایی که میتونی بجنگ و بساز اونحوری که باب میلت باشه جدایی و رفتن آخرین راهه . می‌دونم سخته شنیدن این حرف اونم مدام ولی ببین چشه چیکارشه چی یا کی باعث این رفتارش شده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بعدش صداشو ظبط کن نزنه زیرش بگه تو دورغ میگی تو طلاق میخای

حتمااااا