2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 118 پست
من فداتبشم 🥺اره همیشه خودمم بر همین عقیده ام جدایی اخرین راهه باید جنگید شش ساله من دارم میجنگم

عزیزدلم امیدت ب خدا باشه خودش برات معجزه می‌کنه . می‌دونم خیلی سخته ولی مطمئن باش خدا برات بهترینها رو رقم می‌زنه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از دادگاه اقدام کنم ده تا سکه ثبته ولی چون ما سنی هستیم و تو مسجد عقد میبندن و مهرنامه مینویسن او ...

پس یعنی میگه خودت طلاق بگیری که مهریه ام نگیری؟

یعنی عذابت میده طلاق بگیری ببخشید بگه هری برو پی کارت؟ چقدر کثیفه پس میخوای چیحار کنی؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

دوسم داره خیلی ولی الان با این حرفت ب شک افتادم شاید واقعا منتظره من بگم باشه

من میگم نداره، شوهری که زنشو دوست داشته بغشه اینحارو نمیکنه، این حرفهارو نمیزنه

علی الخصوص اینکه میگی بهم میگه برو طلاقت رو بگیر

گفتی اگر طلاق‬از طرف خودت باشه مهریه نمیده

خب دیگه حرفی باقی نمیمونه تابلوتر از این؟

مثگه نمیخوامت برو طلاق بگیر که من مهریه ام حتی ندم

داره عذابت میده خودت بری طلاق بگیری

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

خب بگو باشه ببینیم کی ب غلط کردن میافته

مردا که همه چیز به نفعشونه

الکی بگو باشه با اجرا گذاشتن مهریه شروع میکنم

خب مهریه قسط بندی میشه یک سال نصف سکه دوسال یه سکه از کجا بیاره بخوره، چطوری خونه اجاره کنه؟ از کجا بیاره؟

دارع میبخشه ک زندگیم برام جهنم کرده امشب ب من میگ اقا من ی کارگرم هیچی ندارم از من دست بکش

انگاری مغزشو قفل کردن 

شایدم داره ی جایی سرمایه گذاری میکنه شما خبر نداری

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
عزیزدلم امیدت ب خدا باشه خودش برات معجزه می‌کنه . می‌دونم خیلی سخته ولی مطمئن باش خدا برات بهترینها ...

ان شاالله دور دلت بگردم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😐😑 انگار چندسال پیش شوهر منه

از خدا میخوام آدم و سر به راه بشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
پس یعنی میگه خودت طلاق بگیری که مهریه ام نگیری؟یعنی عذابت میده طلاق بگیری ببخشید بگه هری برو پی کارت ...

نه نمیخوام طلاق بگیرم میخوام تنبیه کنمش دیگ همین حرفو نزنه

من میگم نداره، شوهری که زنشو دوست داشته بغشه اینحارو نمیکنه، این حرفهارو نمیزنهعلی الخصوص اینکه میگی ...

ی بار دیگ این حرفو بزنه باید بشینیم حرف بزنیم منطقی اگ میخواد من برم 

منم جایی نخوانم با ذلت ادامه نمیدم از خودم غرور و شخصیتی دارم

اتفاقا الان داشتم ب همین فکر میکردم اگ یکبار دیگ تکرارش کنه زنگ میزنم خانواده ام ببرنم تا بفهمه دیگ ...

اتفاقاااا نباید بری. باید بگی بیان ببینی خ.... ه میکنه حرفشو تکرار کنه یا نه. ـاون داره از ترس تو تغذبه میکنه. ببینخ بیدی نیستی که با این بادا بلرزی دیگه موش میشه میره تو لونه ش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

انگاری مغزشو قفل کردن شایدم داره ی جایی سرمایه گذاری میکنه شما خبر نداری

میگ دارم سرمایه گذاری میکنم ولی خب نمیاد بگه کجا حداقل خیال من راحت شه