2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 118 پست
این داره منو با چیزی ک میترسم اذیت میکنه میدونه من ادم طلاق نیستمنکه نباشم بدونم جایی منو نمیخوان تا ...

اره خیلی حس بدیه رو یه چیز حساس باشی همونو بکشه وسط میدونه که از این موضوع ناراحت میشی؟

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

همون ده سکه هم یک ملیارد میشه جونش در میاد تا بده

دوباره بخواد تکرار کنه خشتکش میکشم رو سرش میرم اجرا میزارم منم ادم بی زبون و بی دست و پایی نیستم در مقابلش سکوت کنم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دیگه که گفت بگو زیاد خودمم فکر کردم نمیتونم بمونم میرم طلاق بگیرم مهریم اماده کن😂

👌🏻👌🏻👌🏻😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره جونم نزدیکیم بهم شهرمون کوچیکه

پس دفعه ی بعد دعوا شد سریع زنگ بزن پدر هر دو طرف بیاد صحبت کنید و بدونن داستان چیه.. مرد جماعت از بی ابرویی میترسن و دیگهه شاش بند میشه و میشینه سر جاش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره خیلی حس بدیه رو یه چیز حساس باشی همونو بکشه وسط میدونه که از این موضوع ناراحت میشی؟

اره ی دفعه بهش گفتم 

اصلا سیاست نداری دختر اصلا نقطه ضعف نشون نده

تو این مواقع ک اینو میگ من فقط هنگ میکنم ولی دیگ بخواد تکرار کنه ب قول یکی از ابجیا زنگ میزنم ب بزرگتر ها میگم این میگ پاشو برو طلاق بگیر معلوم نیس زیر سرش بلند شده چشه بیایین تکلیفمونو روشن کنین ابروش ببرم ی دفعه دیگ تکرار نمیکنه

پس دفعه ی بعد دعوا شد سریع زنگ بزن پدر هر دو طرف بیاد صحبت کنید و بدونن داستان چیه.. مرد جماعت از بی ...

من بابام از دست دادم داداش بزرگ دارم تکرار کنه ب بابای خودش و داداشم میزنگم خشتکش میکشم رو سرش

من بابام از دست دادم داداش بزرگ دارم تکرار کنه ب بابای خودش و داداشم میزنگم خشتکش میکشم رو سرش

خدا رحمتشش کنه.. اره بکوو حتماا. ا دست و پاشو جمع کنه.. دعواتون ببشتر سر چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خدا رحمتشش کنه.. اره بکوو حتماا. ا دست و پاشو جمع کنه.. دعواتون ببشتر سر چیه؟

سر اینکه چرا بفکرم نیست چرا خونه و ماشین دست و پا نمیکنه من دوساله ازش هیچی نخواستم فقط گفتم حقت کو 

سر اینکه چرا بفکرم نیست چرا خونه و ماشین دست و پا نمیکنه من دوساله ازش هیچی نخواستم فقط گفتم حقت کو

مگه ارث بهش رسیده؟؟