2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

1449 بازدید | 118 پست

با شوهری که تو هر دعوا صداشو بالا میبره و میگ‌تو ک نمیتونی تحمل کنی این زندگی و شرایطو پاشو برو طلاق بگیر باید چیکار کرد 

از چشمم افتاده ازش بدم میاد متنفرم از همین حرفش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی بگو باشه با اجرا گذاشتن مهریه شروع میکنم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حق دارییکبار اگه بری برلی طلاق دیگه حرف مفت نمیزنه پر رو

اتفاقا الان داشتم ب همین فکر میکردم اگ یکبار دیگ تکرارش کنه زنگ میزنم خانواده ام ببرنم تا بفهمه دیگ تکرار نکنه این حرفشو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خب بگو باشه ببینیم کی ب غلط کردن میافته

بگم باشه بعدش باید چیکار کنم اینو بلد نیستم 

مگه چقدر بجث میکنی گاهی مادرم اونقدر پدرم رو آزار میده که بابام میگه این چه ازدواجی بود که کردم البت ...

شاید ماهی ی بار اتفاق میوفته ک اونم میرینه ب اعصابم با همین حرفش ک اگ راضی نیستی پاشو برو طلاق بگیر

شوهر منم ی مدت اینجوری شده بود خودش دعوا راه مینداخت خودشم می‌گفت برو طلاق بگیر من نمیتونم شوهر خوبی ...

بعدش خوب شد یان؟

الکی بگو باشه با اجرا گذاشتن مهریه شروع میکنم

اگ بگم تو چ شرایطی منو قرار دادن 

من عقد نامع ام ک سنی هستیم و تو مسجد نوشته شده مهریه ام کامل نوشته شده اما تو عقدنامه محضری اینا زرنگی کردن و ده تا سکه ثبت کردن ک پول محضردار بابت مهریه بالا گرون نشه 🫤

شاید ماهی ی بار اتفاق میوفته ک اونم میرینه ب اعصابم با همین حرفش ک اگ راضی نیستی پاشو برو طلاق بگیر

یه خاتم همش تو دعوادمیگفت طلاق آخرش شوهرش گفت مهریه ات رو بهت میدم الا وبلا باید جدا بشیم .واقعا نمیدونم ایده ی خوبی هست که بگی باشه طلاق شاید منتظر هست که اینو بگی .بایه آدم زبر و زرنگ مشورت کنید .

آدما توی عصبانیت زیاد حرف میزننشما به دل نگیر

دلیل نمیشه بگ برو طلاق بگیر بهم برمیخوره خب

بعدش خوب شد یان؟

آره عزیزم خوب شد . البته شوهر من خیلی ب حرف خانوادش بود اعتیاد داشت به الکل و مواد . رفیق بازی دختر بازی میکرد از وقتی هم باردار شدم بعد از چن ماهش ک خواهرش فهمید و ناراحت شد شوهرم بد بودنو شروع کرد دیگه بعد زایمان اوج گرفت اعتیاد و خیانت و .... پوستم کنده شد پیر شدم تا درست شد ولی بازم اون خواهرش هنوز کرم میریزه. ببین نقطه ضعفش چیه بااون برو جلو که دست برداره ازین عادتش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو