یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
من عقد نامع ام ک سنی هستیم و تو مسجد نوشته شده مهریه ام کامل نوشته شده اما تو عقدنامه محضری اینا زرنگی کردن و ده تا سکه ثبت کردن ک پول محضردار بابت مهریه بالا گرون نشه 🫤
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شاید ماهی ی بار اتفاق میوفته ک اونم میرینه ب اعصابم با همین حرفش ک اگ راضی نیستی پاشو برو طلاق بگیر
یه خاتم همش تو دعوادمیگفت طلاق آخرش شوهرش گفت مهریه ات رو بهت میدم الا وبلا باید جدا بشیم .واقعا نمیدونم ایده ی خوبی هست که بگی باشه طلاق شاید منتظر هست که اینو بگی .بایه آدم زبر و زرنگ مشورت کنید .
آره عزیزم خوب شد . البته شوهر من خیلی ب حرف خانوادش بود اعتیاد داشت به الکل و مواد . رفیق بازی دختر بازی میکرد از وقتی هم باردار شدم بعد از چن ماهش ک خواهرش فهمید و ناراحت شد شوهرم بد بودنو شروع کرد دیگه بعد زایمان اوج گرفت اعتیاد و خیانت و .... پوستم کنده شد پیر شدم تا درست شد ولی بازم اون خواهرش هنوز کرم میریزه. ببین نقطه ضعفش چیه بااون برو جلو که دست برداره ازین عادتش