2777
2789

احتمالا پتاسیم یا منیزیم بدنتون کمه 

معمولا دوران نوجوانی تا حدود ۲۲ سالگی دیدم افراد دارن

خودمم داشتم هی پامو میکوبیدم زمین نمیدونم چی شر یهو خوب شد 

اما خواهر زادم داشت بخاطر مسئله دیگه رفته بود دکتر همینو بهش گفت و بهش گفت موز زیاد بخور منیزیم و پتاسیم بدنت کمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا پتاسیم یا منیزیم بدنتون کمه معمولا دوران نوجوانی تا حدود ۲۲ سالگی دیدم افراد دارنخودمم داشتم ...

من ۳۸ سالمه،الان امونمو بریده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من ۳۸ سالمه،الان امونمو بریده

ببین عزیزم کمبود ویتامین ها هم باعث درد عضلات میشه 

برو دکتر برات یه ازمایش کامل بنویسه 

عضلاتتان هست یا استخون ؟

عزیزم کمبود ویتامین دی هم باعث درد عضلات میشه 

حتما آزمایش بده 

ایشالا زودی خوب بشی 

ببین عزیزم کمبود ویتامین ها هم باعث درد عضلات میشه برو دکتر برات یه ازمایش کامل بنویسه عضلاتتان هست ...

ممنونم،همه جای پامه از زانو تا به پایین

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ممنونم،همه جای پامه از زانو تا به پایین

ببین کمبود ویتامین اینجوریه که عضلات پشت پا از پشت زانو به پایین درد و منقبض میشه دلت میخواد هی بکوبیش زمین تا خوب بشه گاهی از تو خواباز دردش  باهاش بیداری میشی 

معمولا هم شب موقعه  خوابه

قبل یا حین خوابه  امادرد استخون نیست عزیزم 

ببین کمبود ویتامین اینجوریه که عضلات پشت پا از پشت زانو به پایین درد و منقبض میشه دلت میخواد هی بکوب ...

بله همینطوره زیاد درد استخوان نیست مال منم بعد پریود دردام بیشترم میشه

منم همینم شبا با پام فقط میزنم زمین ولی اگه یادم باشه و ویتامین دی و منیزیم بخورم حالم بهتره

واقعا وحشتناکه،خسته شدم

نگران نباش رفع میشه ان شاء اله اما حتما زودتر پیگیر شو و ویتامین و موز مصرف کن خوب میشی

ممنونم ازتون