2777
2789

تو نت سرچ کردم نوشته بود مامایی بدون کنکور هم میشه ولی نه همه دانشگاه ها 

مثلا چابهار میخواد....اما مربوط به ۱۴۰۳ بود

حقیقت داره ؟ 

هم بگید حقیقت داره یانه 

نظرتونو راجب درامد رشته مامایی هم بگید

منم لایک کنید لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی لطفا شما ک دنبالشی اگه خبر جدید شنیدی منو خبرم میکنی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان نمیشه؟یا خبر ندارید؟

اسی معدلت چنده 

ینی چی بومی های اون منطقه و تعهد داره ؟مگه ماماییم تعهدی میشه...؟

یعنی مثلا اگه زده چابهار یعنی باید اهل چابهار و اون اطراف باشی. یعنی برای بومی های اونجاست.

تعهد خدمت هم یعنی چند سال مثلا ۸ سال تعهد میدی که تو منطقه ای که خودشون میگن که معمولا محروم هست کار کنی وگرنه مدرکت آزاد نمیشه.

من و خدا
یعنی مثلا اگه زده چابهار یعنی باید اهل چابهار و اون اطراف باشی. یعنی برای بومی های اونجاست.تعهد خدمت ...

اهان...

میگم کلا معدل و اینا خیلی تاثیر داره تو کنکور اره ؟

مثل زمان ما با تاثیر مثبت نیست...

اگه ترمیم معدل شرکت کنم میتونم کنکور بهتری بدم ؟