2777
2789

چطور کم کم نسبت به وظایف و تکالیف شرعی خودش مثل نماز سروقت. پوشاندن موی سر در برابر نامحرم، روزه گرفتن، دروغ نگفتن و... آگاه میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه که فعل مجهوله درست نیست . بشه یا بکنم بهتره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تاثیر محیط هم هست خب اگه اون دختر ببینه که پدر و مادرش خیلی به این چیزا اهمیت میدن بچه هم خب دوست داره 🥰

و میتونید بهش آموزش بدین کلاس های مختلف ببرینش

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

باید خودت بگی بهش دیگه

فقط ازت خواهش میکنم مجبورش نکن و بذار خودش انتخاب کنه ..

مامانم منو مجبور کرد اون سن و از یه سنی به بعد نتونست جمعم کنه ..🌚

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523