2777
2789

وای تو را خدا بیاید بگید یه خرافاته مسخره است ، شبی تو ماشین بودم یهو چشمم خورد یه ماه ، گفتم وا چرا قرمز شده ، اصلا ماه گرفتگی نیومد به ذهنم ، اصلا خبر نداشتم ماه گرفتگیه امشب  . الان دیدم تو گوگل نوشته نباید نگاه میکردم و غذا می‌خوردم،  اخه چه ربطی داره ، داره دیونه میشم ، اتفاقی برای بچه ام بیافته من میمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقی نمیفته بعضیا میگن ممکنه لک ماه گرفتگی بیفته رو بدنش همین 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دروغه خرافاته

شایعه است همه اش واسه اینکه به مردم استرس الکی بدن

نماز آیات فقط واجبه باید خوند

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

عه منم رفتم نگا کردم چی میشه مگه؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

وای خرافاته اینا... باور نکنید

با این حال من نمی‌دونم از وقتی ماه گرفتگی داره تموم میشه چرا سردرد شدم، نمیخوام خرافاتی باشم ولی. معمولا سردرد نمی‌گیرم🤦🏻‍♀️

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من خواهر زادم ماه گرفتگی رو پشت گردنش داره ، خیلی قشنگن🥹 نترس باباااااااا

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

به والله خرافاته .

این حرفا رو بلاگر های دور از خدا برای پول گفتم .بدعته .خدا لعنتشون کنه .

فقط نماز آیات .هم شکره ،هم دافع انرژی بد اگه باشه .

من فقط زیبایی دیدم .خیلی هم نگاه کردم .

با حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم