2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم روزی یک عدد میتونم روزی دوتا بخورم ؟اخه حالمو بهتر میکنه از وقتی خوردم اینم بگم سر خود خور ...

اشتباه کردی که سرخود خوردی عزیزم

دکتر باید تجویز کنه دوز چند میخوری؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من میخورم روزی یک عدد میتونم روزی دوتا بخورم ؟اخه حالمو بهتر میکنه از وقتی خوردم اینم بگم سر خود خور ...

شاید اگه دکتر برم اونم تجویز کنه ولی من بنا به مشکلی که داشتم تحقیق کردم دیدم ولبان برام بهتره وخوردم والان حالمو خوب کرده دلم میخاد یکم دوزشو بیشتر کنم ولی میترسم

۱۵۰روزی یک عدد

بالاترین دوز ولبانه

به هیچ وجه دوتا نخور

حتی یدونه رو هم سرخود نباید مصرف کنی وابستگی میاره 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

برا حافظه وافزایش تمرکز وبی حوصلگی وکسلی

داروی ضد افسردگیه مناسب تو نیست

مواظب خودت باش گلم

برا حافظه وافزایش تمرکز وبی حوصلگی وکسلی

از وقتی میخورم حافظه م بهترشده کارای خونه رو با حوصله انجام میدم و رو رفتارمم با بچم وهمسرم تاثیر گذاشته قبلا کج خلق وبد اخلاق بودم ولی از وقتی خوردم دیگه این مشکلارو ندارم

داروی ضد افسردگیه مناسب تو نیستمواظب خودت باش گلم

میدونم من هم افسردگی دارم وتمرکز پایین الانم اسنترا والونتا میخورم ولی اینارو دکتر بهم تجویز کرده ولی ولبانو سرخود خوردم