2777
2789

قرار شوهرم کار می‌کنه هر ده روز صد ملیون حسابم پول بزنه ولی بعدش بردارع برا کارای ساختمون 

کدوم بانک بزارم سود بهم بده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها این روز شمار فقط من اینجا چرا شنیدم از بانک پرسیدم گفت این طوری دیگه نیست اصلا

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها این روز شمار فقط من اینجا چرا شنیدم از بانک پرسیدم گفت این طوری دیگه نیست اصلا

جدی شایدم نباشه من نپرسیدم اصلن جدیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی شایدم نباشه من نپرسیدم اصلن جدیدا

من دو شنبه رفتم بانک گفتن نیست اگه خبری شنیدی بهم بگو

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من تاحالا رنگ 60 تومنم ندیدم چه برسه 100 تومن دنبال سودش باشمولی طلا بهترینه میلی رو نصب کن لحظه ای ...

اونم کار می‌کنه پول من نیست فقط برا اینکه یهو حسابش مسدود نشه این کارو می‌کنه چون کارش جوریه پیش میاد 

شنیدم طرح مهربانی بانک ملی خوب سود میده.یعنی در واقع یکم غیر نرمال سود میده.نمیدونم دولت چه خوابی بر ...

یعنی یه حساب دیگ بانک ملی باز کنم .واقعا درست گفتی خوابو تو این اوضاع گرونی کی فکر مردم