2777
2789
عنوان

دندون های جلو کشیدنش درد داره

67 بازدید | 10 پست

موقع کشیدن درد داره؟

تجربه هاتون؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بی حسی میزنن

تجربه داشتی 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

جلو دردش کمه...من دخترم کشید اصلا درد نداشت حتی آمپول بی حسی زد..گف فقط یکم سوخت

مال بزرگسال رو میگم عزیز

من دندان عقل ۴تا کشیدم کلا ریشه فقط مونده بود...اصلا درد گی حس نکردم..سریع کشید

دندون عقل چون ریشه نداره درد نداره کشیدنش

ولی بقیه دندون ها ریشه دارند 

دندون خراب رو باید کشید دیگه

دندون عقل چون ریشه نداره درد نداره کشیدنشولی بقیه دندون ها ریشه دارند دندون خراب رو باید کشید دیگه

جاشون چی میزاری دندان های جلو منم خراب شدن منم باید بکشم چند وقت دیگه چون هزینه ها زیادن