2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3663 بازدید | 379 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشت چ مشکلی داره باهات باهم بدید

نه خوبیم 

حتی الآنم که دستش رو سده خوش برخوزد و مودب و مهربونه ۹۸ درصد اونایی که جادو میگبرن تو روبرو باهات خوبن تا شک نکنی ظاهر خوبش باهاش شد دستش خیلی دیر رو بشه ( سال ۱۴۰۰ دستش رو شد 

نه خوبیم حتی الآنم که دستش رو سده خوش برخوزد و مودب و مهربونه ۹۸ درصد اونایی که جادو میگبرن تو روبرو ...

چطوری 

ف.ال اینا مگ راسته 

بعضیا میگن کار خود طرف یه جنی داره ک اطلاعاتی ک میخوانو یا کاری ک میگنو  انجام بده و دروغه

سوره احزاب نوشتید تاحالا؟

ننویس باید روزی بنویسی که روز نحس نباشه ، و تو ساعت سعد نوشته شده باشه قلم و کاغذ ساخت مسلمان باشه " الله اعلم " [ میگن‌ حتی خودکارای ایرانی نوک فلزش وارداتیه ] ( تابلو دستنویسش تو باسلام هست روی کاغذ هست ، روی پوست یک حیوان حلال گوشت هست [ معمولا میگن بهترینش آهو هست ] یه تابلو سایز کوچیک بخر در روزی که نحس نیست در ساعت سعد ( سعد اکبر ، یا سعد اصغر نصر کن در اتاقت یا خانه 

روزهای نحس رو در تاپیک چله های بخت گشا گفتم ،،

سعد اکبر رو هم تو گوگل سرچ کن ببین در چه ساعتی از روز هست ( مربوط است به سیاره ی مشتری ،،،، سیاره ی زهره ،،، سیاره ی شمس

چطوری ف.ال اینا مگ راسته بعضیا میگن کار خود طرف یه جنی داره ک اطلاعاتی ک میخوانو یا کاری ک میگنو ان ...

ف.ال ت.اروت بود کارت داشت فقط بهم گفت نیت کن هیچ اطلاعات دیگه ای ندادم ( ادامش گفت ، بران جادو گرفتن با پول کم ینی پول زیادی هم هزینه نمیکنن ولی تونستی باطلس کنی با راهکاری که خودت بهش ایمان داری حالا یا قرآن بوده یا مدیتیشن یا نمک تراپی یا شمع تراپی [ من با چنتا یوره ی قرآن و حدیث کساء باطل کرده بود چند ماه قبلش ] و گفت باز برات دعادگرفتن و خواهند گرفت ولی برات یه جادو میبینم یک راه رهایی که باز با همون روشی که بهش اعتقاد داری خواهی تونست باطل کنی 

حتما عزیزم توروخدا توام واسه من دعا کن منم دور پر جادوگر مریضه بیکاره ک به داشته های خودشون قانع نیس ...

خداازشون نگذره که دعامیگیرن و زندگیه بقیه رو نابودمیکنن

حتمادعات میکنم شماهم منودعاکن🥺

ف.ال ت.اروت بود کارت داشت فقط بهم گفت نیت کن هیچ اطلاعات دیگه ای ندادم ( ادامش گفت ، بران جادو گرفتن ...

جادوهای ی.هودی و صبی رو مگ میشه همینجوری باقران باطل کرد ؟

شنیدم خیلی سخت و محکمه جادوهاشون