2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3313 بازدید | 357 پست
چجوری باطل کردی عزیزم

چند سری

سری اول ( بقره ۴۵ روز ،،، جن ، صافّات ، الرحمن ، تکویر ، زلزله ، حدیث کساء : ۴۰ روز 

چند ماه بعدش آیات ۶۰ قاف زو هم از کاربرا یاد گرفتم یری دوم اونم اضافه کردم 

سری سومم انجام دادم 

اوایل چله ( ۱۰ روز اول ) نسونه های باطلی و باز شدن هم دیدم بعدش اوضاع آروم شد تا آخر چله 

ولی بیفایده شدن چون یکی دو ماه بعد چله ها ( خواب جن میدیدم ، حسشون میکردم و میفهمیدم دوباره واسم سحر جدید گرفتن ) 

حتی سری اول که ۱ ماه بعد اتمام چله بعد حسشون میکردم یهویی قسمت شد رفتم مشهد ۳_۴ ماهی آسوده بودم [[ انگار انام رضا علیه السلام زحمتامو دید و طلبید بعدش حسشون کردم 

چند ماه بعد اتفاقی ویدئویی تو گوگل دیدم که زیارت ضریح یک امام معصوم ( مخصوصا امام رضا ) بدترین طلسم ها رو هم باطل میکنه . 

جریان شکست چله هام رو تو سابت گفتم کاربری گفت باید بعد از چله ها ( یا وسطاش ) حرز امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) ، اگر بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه ، اما اما چند ماه بعدش خدایی و اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم ملا مخسن اسماعیلی دیدم که داست توضیح میداد حرز باید طبق مزاج اختری نوشته بسه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سریسری اول ( بقره ۴۵ روز ،،، جن ، صافّات ، الرحمن ، تکویر ، زلزله ، حدیث کساء : ۴۰ روز چند ماه ب ...

ولی بنظرم مزاج اختری اینا الکی ازخودشون درمیارن ک فقط ازاونا بهریم 

وگرنه چرازمان پیامبرا این چیزا رو نمیگفتن ؟

راجب حرزامام جواد منم خیلی شنیدم خوبه ولی اصلشو میدا کردنش سخته میگن باید رو نقره و چرم اهو باشه حتما و یخورده ام گرونه مثل اینکه

جادوهای ی.هودی و صبی رو مگ میشه همینجوری باقران باطل کرد ؟شنیدم خیلی سخت و محکمه جادوهاشون

اثلا ۲ شب قبل سروع چله ها : نصف شب خواب دیدم یه پیر زن لاغر و زشت با موهای بلند و سفید از پشت منو گرفت دستاشو محکم حلقه زد دور گردنم داشت محکم خفم میکرد تلاش میکردم ولم کنه بی فایده بود دستشو گاز میگرفتم ولم کنه دهن و دندونام بی قوت بود ، بعد سوره ی توحیدو خوندم و دستشو گاز گرفتم ( اونموقع اصلا خواص سوره ی توحیدو نمیدونستم ) بین مچ دست تا آرنجشو گاز گرفتم گوشت دستشو کندم ولم کرد و با ضجه و گریه میدوید و دستش زخمیشو نشون بقیه میداد شب بعدش خواب دیدم من و خواهر زنداداشم تو اتافیم یه مرد سفید پوش ( یه مرد چشم ابرو مشکی ۴۰_۵۰ ساله ریش کوتاه مشکی داشت پیرهن سفید بلند عربی تنش بود شال سفید سرش بوداومد تو اتاق بهم گفت اون دستوری رو  که در مورد سوره ی زلزله بلدی علیه این اجرا کن و با انگستش به خواهر زنداشم اشاره کرد

منظورش این دستور بود : دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص ( ینی گیرنده ی جادو ) [ در مورد یه شیوه برای سوره ی زلزله هست ) ( سال قبلش از گوگل پیدا کرده بکدم برای سایت دایی ابراهیم هست 

روز اول خودنم اوضاع آروم بود 

روز دوم خوندم ( حین خوندنِ بقره آروم به در اتاقم میزدن باز میکردم میدیدم کسی نیست )

نصف شبش از سوزش شدید کف پام از خواب پریدم تو گیجی و منگی دیدم یه مرد قد ۱۶۰ اینا ، لباس و شلوار هرردو سیاه صورتش معلوم نبود نصف شب داره به کف پام سنگ داغ میکشه چند باری کشید و رفت سمت پنجره ( سوزشش این شکلی بود ( پا گز گز دردناک میکنه اون ۱۰ برابرش بود ) ، صبح با آلارم گوشیم بیدار شدم کم کم به خودم اومدم فهمیدم اون ( همون خادم طلسمه و حالش بد بوده از اینکه دارم بیرونش میکنم‌) 

از  روز دوم تا ششم عصرها مامانم و بالام دعواهای بزرگی با هم میکردن 

خواهرم دعوای شدیدی باهام کردم یر یک چیز الکی و زوزمره 

از روز هفتم اوضاع آروم شد روز‌ نهم خواهرم خونمون اومده بود بهم گفت رباب خواب دیدم داری تو یه استخر بزرگ شنا میکنی متم دارم لباساتو کناز استخر میشورم ‌. 

بعد از ظهرش یه خواستگار اومد ولی چون تشخیص دادم نامناسبه ردش کردم 

روز دهم به ببخشبد به استفراق افتادم و ۶ روز مریض شدم ولی نمازامو نشسته و قرآن و ادعیه رو دراز کش خودنم و قطع نکردم بعدس اواضاع عادی شد ، 

معمولا روزای اول چله  خادم یا خادمین طلسم ( موکل شیطانی اون جادوگر جن کافر ) با دعوا انداختن و مانع انداختن‌ سعی در منصرف کردن شخص داره 

ولی بنظرم مزاج اختری اینا الکی ازخودشون درمیارن ک فقط ازاونا بهریم وگرنه چرازمان پیامبرا این چیزا رو ...

آخه من رفتم پیش یه روحانی که اکثراً استخاره هاش درست در میاد نیت کردم حرز بخرم همینجوری رو هر سطحی ( گفت بیفایدس ، باطن خراب ، زحمتت بیجا ) 

نیت کردم طبق مزاج اختری ( مزاج گرم و تر ) گفت زحمت داره استقامت میخواد ولی برو دنبالش استقامت کن که خوبه (( آخه حرز امام جواد نماز داره 

برای مامانمم همون نتیجه ها اومد ( طبق مزاج اختری خوب اومد )

اثلا ۲ شب قبل سروع چله ها : نصف شب خواب دیدم یه پیر زن لاغر و زشت با موهای بلند و سفید از پشت منو گر ...

تازه به عقل خودم قرص جلوگیری خریده بودم ( البته نیازی نبود فوقش صوتشون رو گوش میدادم‌ ) قرص رو به خاطر دستور سوره ی زلزله میخوردم ( شرط اصلیش طهارته ) 

حتی قرص مارلین هم خریده بودم که ۱۲_۱۳ روز زودتر پریود شدم برنامه ریزیم به هم خورد ( کار موکل طلسم بوده که ختممو بهم بزنه ) یه بسته ی دیگه هم خریدم و مجبور شدم ۲ بسته پشت سر هم بخورم دو تا ۲۱ تا ( ۴۲ تا ) 

تازه به عقل خودم قرص جلوگیری خریده بودم ( البته نیازی نبود فوقش صوتشون رو گوش میدادم‌ ) قرص رو به خا ...

چقد مقاومت میکنه شنیوم قبل پخش سوره بقره باید ایت الکرسی خوند چند دور و فوت کرد ب دور خود ادم .نخونده بودی؟

چقد ترسناک بود

اوهوم 

میترسم باز بخون ایطور شه 😂 

تو گیجی و منگی نمیدونستم چیه اول فکر کردم دامادمونه ولی با خودم فکر کردم نصب شب تو خونمون اونم اتاق من چیکار داره بادخودم فکر کردم  دامادمون قد بلنده ، اگه هوشیار بودم سنکپ میکردم 🙊

چقد مقاومت میکنه شنیوم قبل پخش سوره بقره باید ایت الکرسی خوند چند دور و فوت کرد ب دور خود ادم .نخوند ...

نه همینجوری شروع کردم 

بعد چند سال تو نی نی سایت دیدم که قبل شروع چله اینا ، شبها ۱۰_۱۵ تا آیه الکرسی ( تا هو العلی العظیم )  میخونن و فوت میکنن به خودشون و خونه تا حصار تشکیل بشه 

از این پستم شات میگبرم دفعات بعدی که خواستم انجام بدم ، اول این کارو بکنم

مزاج اختری چجوری میشه فهمید

میری تو سایت : آزمون مزاج اختری 

( تو گوگل بنویس : آزمون مزاج اختری _ عطر طبیعی شفاء : اونجا اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش رو وارد میکنی : خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه ، زمان بستن حرز چه روزی هست [[[[ روز بستن حرز که طبق مزاج اختری محاسبه میشه : نباید روز نحس باشه ، اونروز قبل از بستن حرز صدقه بنداز ، حرز انام جواد یه نمازم داره اونم حتما باید خونره بسه و بعد از اتمام نماز بلافاصله حرز رو استفاده کن بصورت بازوبند یا گردنبند جادعایی ]]]]

♦️♦️♦️ روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) ، مثلاً : تو گوگل بنویسی تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ بری بخش تصاویر ( همیشه ۲ تا عکیه کنار هم : یه عکس ( ورود قمر به برج عقرب ) ، یه عکس ( ورود قمر به صورت فلکی عقرب ) ایام هر دو عکس رو هم رفته در هر ماه ۴ تا ۶ روزه : ماه های شمسی

۲ : روز محاقِ ماه ( محاق ینی کم شدن و باریک شدن ) [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری /// ۳ روزی که حتی نحوستش از ایام قمر در عقرب هم بیشتره ) : مثلاً اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه هست از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه هست از شب ۲۸ ام سروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) ( چه به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باشه و چه نیوفتاده باشه ) [ در ساعت نحس اکبر از انجام یک کار مهم و اساسی خودداری شود ] : تو گوگل بنویسی ساعت نحس اکبر : میاره ( سایر ساعت ها رو هم میاره : ساعت سعد اکبر ، نحس اصغر ، سعد اصغر