2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 379 پست
ببین تا خدا نخاد نمیشه بزور چیزی از خدا نخاه . گاهی ادم ها تاوان دعای مستجاب شده رو میدند.میگی خدا ب ...

چشم عزیزم

ولی همیشه گفتم اگ به صلاحه بشه یا مثلا میگم ثلاحمو تو فلان چیز قرار بده 

این درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک گناه یعنی چی؟! معصوم که نیستمولی مقید به نماز و روزه و حجاب بودم اهل دروغ و غیبت و تهمت و...هم ن ...

اره واقعا هرچقدم ادم ترک گناه بنیره خب معصوم ک نیست ادمیزاد هستیم دگ و پرازخطا

تا دلت بخواد دورم پر ادم جادوگر بیکاره مریضه نمیدونم سر ب کدوم بیابون بذارم از دستشون

برای من زنداداشمه ولی ولکن نیست انداره ۱۰ تا خریدار جادو بلا سرم آورده 

شهر ما مذهبیه جادوگر نداره همه دعانویس قرآنین ، این اصالتا کرده ینی فامیلاش همخ کردستانن خوشون بزرگ شده ی تهران تو خواب دیدم یه پسری که قبلا منو میخواسته من نه ( الآن با خواهر زنداداشم دوسته ) با همدستی همدیگه از شهرشون ( تو خواب حس میکردم تهرانه ، خود پسره هم شهرستانیه ساکن تهران ) یه جادور ی.هودی پیدا کردن مدام ارش سحر میگیرن : جریان خوابمو تو اکانت سایوجان گفتم 

خوابم راست بود چون دوستمم بعدا واسم ف.ال قهوه گرفت گفت ۲ تا زن با مشورت هم رفتن پیش یه جادوگر زن و واست جادو صُبّی ی.هودی گرفتن و ...

اها ممنون پس نباید زبونی خوند ؟چون شنیدم مثلا موقع پریودی تباید بیش از ۷ ایه قران خوند کراهت داره

آره شنیدم وقتی غسل روته بیشتر از ۷ تا آیه خ نده نشه 

صوتشو گوش بده ( البته شنیدن و خواندن صوت سوره ها و آیه هاش که سجده ی واجب دارن به کسی که غسل روشه حرامه " آیه هایی که سجده ی واجب دارن و سوره هاش سجده ، نجم ، فصلت ، علق  ) 

برای من زنداداشمه ولی ولکن نیست انداره ۱۰ تا خریدار جادو بلا سرم آورده شهر ما مذهبیه جادوگر نداره هم ...

وای چی ازجونت میخوان

بعد پسره ک با خواهر زنداداشت دوسته الان دغدغش چرا اینه مگ خودش دوست دختر نداره

وای چی ازجونت میخوانبعد پسره ک با خواهر زنداداشت دوسته الان دغدغش چرا اینه مگ خودش دوست دختر نداره

عاشقم بوده و هیت داره انتقام میگبره گویا دوست نداره ازدواج کنم 🙃 ، خولهش زنداداشمم و زنداشم به خاطر پیره متنفرن از من و دامن زدن به گناه پیره و بنزین میریزن هی به آتیشش