2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دادگاه ناتوانی و عدم رابطه مرد رو اثبات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 136139 بازدید | 250 پست
خدایی یعنی انتظار دارید من توضیح بدم؟!!برای من باز نکرد ولی کاملا متوجه شدم!شما مگه متاهل نیستید؟!

متاهلم ولی واقعا نفهمیدم 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشته عزیزم ولی یک قانونی جدید دراومده که باید ۵ یدرصد سقف مهریه رو که میخوای اجرا بزاری بریزی به ح ...

یعنی زن باید بریزه به حساب دولت ؟ جدی میگی این قانونو

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

متاهلم ولی واقعا نفهمیدم

ینی ۱ ۲ ۳ و تمام

اینجوری هم میشه بچه ساخت

ولی فقط بچه !

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا دو سال هم الکی تحملش کرده.مخصوصا اون جمله بد رو گفته.مرگ یبار شیون یبار.

اره میدونی چون موقعی که میخواست به این مردک ج بده من بشدت مخالف بودم و با دلیل و منطق بهش گفتم مناسبش نیست ولی گوش نکرد ، بعدش انگار ترسیده که بیاد بگه و من سرزنشش کنم وگرنه این یه حرفشه، اینقدر حرف و رفتارای ناجور داشته که تو این یک ماه اخیر تازه داره به من میگه.

قبل از رابطه به ارگاسم رسیده😬

قبل از رابطه رسیده چجوری بچه دارشده

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

نه اصلا اینطوری نیست

عزیزم میره دکتر اونجا تشخیص میدن ک مدت زیادی رابطه نداشته 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

یعنی زن باید بریزه به حساب دولت ؟ جدی میگی این قانونو

بله تازه دو سه هفته هست اومده، البته اینم شنیدم دست دادستان استان هست، یعنی ممکنه تو استان شما نباشه فعلا. و اینکه درصدش هم دقیق یادم نیست. یک درصد بود، ۵ بود یا ۱۰...اینقد اعصابم خورده این چند وقت هیچی دقزق یادم نمیمونه.

من ب عنوان زن متاهل بدون شوخی ومسخره متوجه نشدم  اون بچه چطور درست  شده  مگع راه  جدیدی  اختراع کرده باشند  ک دوره ما نبوده   

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕