2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دادگاه ناتوانی و عدم رابطه مرد رو اثبات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 136162 بازدید | 250 پست
ینی ۱ ۲ ۳ و تماماینجوری هم میشه بچه ساختولی فقط بچه !

بله دوستتون هیچ وقت لذتی نداشته از رابطه 

قبلا زن بابام با شوهر اولیش اینطور بوده اونم اینطور بوده ک زودانزالی داشت 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ۱ ۲ ۳ و تماماینجوری هم میشه بچه ساختولی فقط بچه !

ولی دوتا دختر داره 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

شما اگه متاهل نیستی یا از روابط مرد و زن چیزی نمیدونی لطفا بفرمایید بیرون. اینجا نمیتونم با رسم شکل ...

جو گیر نشو.....یواش یواش .....افتاد....

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

من ب عنوان زن متاهل بدون شوخی ومسخره متوجه نشدم اون بچه چطور درست شده مگع راه جدیدی اختراع کرده ...

تنهانیستی منم نفهمیدم

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

گذاشته عزیزم ولی یک قانونی جدید دراومده که باید ۵ یدرصد سقف مهریه رو که میخوای اجرا بزاری بریزی به ح ...

یعنی پولی که هنوز نگرفتی و معلوم هم نیست بتونی بگیری،جلوتر باید ۵ درصدشو  به حساب دولت بریزی؟!!

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

من یکی از دوستام شوهره از زنه متنفره نمیتونه باهاش رابطه داشته باشه بعد به دلایلی هم نمیتونستن جدا بشن از هم زنه پیله کرد بچه میخوام با سرنگ حاملش کرد فکر کنم اون خانوم و آقا هم این مشکل رو دارن درسته؟

چطور عزیزم؟ مطمئنی؟ میشخ بگی چطور اثبات کنه؟ بیشتر از دو ساله رابطه نداشتن.

اینو دوست شما باید بگه نه بقیه

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

من یکی از دوستام شوهره از زنه متنفره نمیتونه باهاش رابطه داشته باشه بعد به دلایلی هم نمیتونستن جدا ب ...

با سرنگ واقعا  مگه  میشع 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اره میدونی چون موقعی که میخواست به این مردک ج بده من بشدت مخالف بودم و با دلیل و منطق بهش گفتم مناسب ...

نمونه آشنا داریم.کاش زمان به عقب بر میگشت و من بیشتر مانع میشدم...الانم جز کمک بهش راهی نیست متاسفانه.

من یکی از دوستام شوهره از زنه متنفره نمیتونه باهاش رابطه داشته باشه بعد به دلایلی هم نمیتونستن جدا ب ...

نه اینطوری نیست، مرده کلا دیوونه هست، یک روز من من دوستش دارم برگرده یه روز میگه برو طلاق بگیر..‌و اینکه ازدواجشون هم سنتی نبوده، از روی علاقه بوده. کلا مریضه. رابطه رو هم توضیح دادم اینقدر پرسیدند