2777
2789
عنوان

بیان 💔

171 بازدید | 30 پست

سلام .تورو خدا خواهر های شما هم مدام میان از هر دختری که بشناسن چه فامیل چه آشنا چه همسایه جلوی مادرتون ازش تعریف میکنند؟؟لطفا بگیددد ببینم این عادیه برا شماهم اتفاق افتاده ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه خواهر فقط دارم . آره امروز گفت ازم متنفره منم گفتم احساساتمون متقابله💔ولی من ازش متنفر نیس ...

ازت بزرگ تره ؟ااخه چرا آنقدر بدن ؟اونم میشینه از این کثافت کارهای که خواهر های شیطان صفت من میکنن بکنه ؟

درکت میکنم ،برادرم واسه آزاد بودن من روی مادرم تاثیر میزاره . وقتایی ک با مادرت تنهایی صحبت کن

مادرم رو دیونه کردن .نمیشه دیگه باهاش حرف زد باورت میشه ؟واقعا نمیشه جوری شده به من میگه حرف نزن تو اصلا حرف نزن تو حرف میزنی انگار دنیا رو سر من خراب میشه آنقدر بدم میاد از حرف زدن تو 

ازت بزرگ تره ؟ااخه چرا آنقدر بدن ؟اونم میشینه از این کثافت کارهای که خواهر های شیطان صفت من میکنن بک ...

کوچیک تره . نه این کارا رو نمیکنه خیلی هوامو داره توی درسام خیلی حساسه که نمره های خوب بگیرم و همیشه موفق باشم هیچ وقت نمیزاره مامان بابام دعوام کنن ولی خب از نظرش من خواهر خوبی نیستم برای همین اینو گفت

کوچیک تره . نه این کارا رو نمیکنه خیلی هوامو داره توی درسام خیلی حساسه که نمره های خوب بگیرم و همیشه ...

خوبه که حداقل اون اینجوری نیست ..من زندگی برام تباه کردن🖤