2777
2789
عنوان

سه سال هر شب دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...

چقدر خودتون را اذیت میکنید کسی که رفته حتما لیاقت این محبتون را نداشته باهاش خداحافظی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس از راهنمایی و همدردیت😏از ای زنای گیس بریده نی نی سایت نیستم وگرنه با هم دعوامون میشد بِیبی💕

اتفاقا گیس بریده باش و عمرت و جوونیت رو برای یه آدمی که نمیخوادت نزار جرعت داشته باش و یبار برای همیشه از این چاله ای که توش افتادی در بیا احمق فوش نیس کاریه که الان داری با زندگیت می‌کنی 

من خودم خودم رو پاک کردمچون خیانت کرد و من نتونستم تحمل کنم و جدا شدم

همون دیگه ، دوست داشت خیانت نمیکرد ، تا صد سالم شمارت رو نگه داره چیزی عوض نمیشه ، برو تراپی بیخیالش شو به زندگیت برس ، خداروهم شکر کن تو زندگی باهاش نفهمیدی که خیانت کاره