2777
2789

نگا کنید 

من یک بار قبلا ازدواج کردم تو عقد جدا شدم خداروشکر 

دختر هستم ۲۸سالمه 

بلافاصله بعد جداییم رفتم دانشگاه ثبت نام کردم رشته مدیریت ، الان درآمد ندارما 

ولی همزمان با رشتم خودم رفتم کار راه انداختم تجربه خوبی بود 

، دنبال این بودم چطور بدون سرمایه کسب و کار راه بندازم

پول دربیارم  ، عکاسی یاد گرفتم 

تولید محتوا یاد گرفتم 

تحقیق و بررسی بازار یاد گرفتم 

تبلیغ نویسی یاد گرفتم

فروش یاد گرفتم 

جدای از اینا مهارت اشپزیمم خوبه تعریف از خود نباشه 

ولی هر زنی منو میبینه اینارو که ندیده ، ولی بهم میگن 

(((چرا تا حالا خونه بابات موندی)) خب آدم فکر می‌کنه که بدبخته کم مونده بهم بگن پیر دختره یا ترشیدست🥺😐

حالا تصمیم گرفتم برم زبان بخونم زبانم قوی کنم ولی انگیزه ندارم والا 🥺میگم بیخیال منکه شوهر ندارم ازدواج نکردم بی ارزشم ، 

ارزش یک زن به ازدواج کردن و بچه آوردن نیست 

خیلیم عالی که آنقدر مهارت کسب کردی 

شما یک تجربه تلخ قبلا داشتی و سخت میتونی اعتماد کنی 

به وقتش ی آدم درست هم وارد زندگیت میشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایط شما رو داشتم

ی بار تو عروسی دخترعمم ازم اینو پرسیدم ااا تو هنوز مجردی که

گفتم منتظرم تو طلاق بگیری با شوهرت ازدواج کنم

این شد بار اول و اخر همشون

بی ارزش چیه بابا نگو اینارو به خودت

من چیکار کنم انقدر بهم لاغرررر نگن😭😭

دهن این جماعت نمیشه بست 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بگو زمان مناسبش که برسه در موردش فکر میکنم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

چقد جالب که انقد طرز فکرا فرق داره 

منم همسن توام و ازدواج نکردم 

هرکی تو فامیل همسنم بوده حتی کوچکترا ازدواج کردن 

ولی من واقعا حس میکنم چقد زندگیم راحتتر از اوناییه ک ازدواج نکردن بدون مسئولیت شوهر و بچه

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

بگو‌زندگی‌بقیه‌ی‌متاهل‌ها‌رو‌دیدم‌درس‌عبرت‌شد‌برام😂

تکبیررر😂

عالی بود 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

تو بی ارزش نیستی...مگه دختر باشوهر کردن به ارزش میاددددد

بی ارزش کسیه که بدون کسب مهارت شوهر میکنه.....

خوشبحالت که اینقدر مهارت داری بخودت ببال.....تو خوشبختی.....انشاالله خدا کمکت کنه.....وبه بهترین نقطه از موفقیت برسی....تا همه حسرتتو بخورن...🌹🌹🌹🌹