سلام من دو سال پیش دندون هفتم رو عصب کشی کردم دکتر برام پرش کرد، نمیدونم ولی روکش گذاشت یا نه الان یه ماهه حدودا یه بخشی از پر کردگیش که امالگام داشت ریخته، غذا میخورم اذیت میشم.
ممکنه کار دکتره خوب نبوده باشه؟ یا موادش به درد نخور باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مواد کامپوزیت همرنگ دندون یه خوبی داره و یه بدی . خوبیش قشنگ بودنشه . بدیش اینه بعد از یه مدت اون نانو کامپوزیت فشرده میشه و ۱ میلیمتر میره پائین و لبه های دندون بهدمرور میشکنه . مگر اینکه روکش کنه . ولی جیوه سیاهه در عوضدفشرده نمیشه . دندون رو باید با جیوه پر کرد و روکش کرد .
خب عزیز وقتی خالی شده یعنی راه برای ورود مواد غذایی و در نتیجه عفونت کردن ریشه دندون باز شده، اگر دیواره پوسیدگی زیادی نداشته باشه دوباره پر میکنن، ربطی به جنس مواد پر کردنی نداره دندونی که روکش نشده باشه بعد از چند سال مواد یا میشکنه یا کلا بیرون میفته