2777
2789
عنوان

پر کردگی دندونم ریخته چیکار کنم

179 بازدید | 13 پست

سلام من دو سال پیش دندون هفتم رو عصب کشی کردم دکتر برام پرش کرد، نمیدونم ولی روکش گذاشت یا نه الان یه ماهه حدودا یه بخشی از پر کردگیش که امالگام داشت ریخته، غذا میخورم اذیت میشم.

ممکنه کار دکتره خوب نبوده باشه؟ یا موادش به درد نخور باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد کامپوزیت همرنگ دندون یه خوبی داره و یه بدی . خوبیش قشنگ بودنشه . بدیش اینه بعد از یه مدت اون نانو کامپوزیت فشرده میشه و ۱ میلیمتر میره پائین و لبه های دندون بهدمرور میشکنه . مگر اینکه روکش کنه . ولی جیوه سیاهه در عوضدفشرده نمیشه . دندون رو باید با جیوه پر کرد و روکش کرد . 

جدی ؟ چرا

خب عزیز وقتی خالی شده یعنی راه برای ورود مواد غذایی و در نتیجه عفونت کردن ریشه دندون باز شده، اگر دیواره پوسیدگی زیادی نداشته باشه دوباره پر میکنن، ربطی به جنس مواد پر کردنی نداره دندونی که روکش نشده باشه بعد از چند سال مواد یا میشکنه یا کلا بیرون میفته

طبیعی نیست ،یا سرما و گرما زیاد خوردی، یا ضربه دیده مثل عدس سفت و سنگ ریزه و 

یا جنس خوب نبوده

اگر تهرانی ،بالای مترو بهارستان خیریه امام موسی کاظم هست ،قیمتش یک سوم جاهای دیگه هست ،کیفیتشم خوبه

دوصد گفته چون نیم کردار نیست