2777
2789
عنوان

بانک سپه مزخرف ترین بانکککک کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست
ایشالا به اسم خودم بگیرم ازینا میگیرمجواب سوالام رو نمیدونین؟راحب کارتم که تا شده؟عابر بانک میخوره؟

با همراه بانک موجودی بگیر البت اگ تونستی

به نظرم الان نده به دستگاه چون بخوره تا پس فردا نداریش 

شنبه برو کارتت رو عوض کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین بانک کدومه؟البته همشون نزول خور و ربا کار هستن😅منظوزم اینه که به نسبت بقیه کدوم بانک خوبه؟

نمیدونم واقعا

جواب سوالم رو نمیدونین؟که کارتم تا شده و اینا؟عابر میخوره؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

با همراه بانک موجودی بگیر البت اگ تونستیبه نظرم الان نده به دستگاه چون بخوره تا پس فردا نداریش شنبه ...

همراه بانک ندارم رفتم رمز دوم فعال کنم گفت به اسم هر کس چن تا کارت باشه فقط یکیش میتونه رمز دوم داشته باشه..

به اسم مامانمه. چن بار هم گم کردم چن بار رفته گفت دیگه نمیرم😅😅

ببخشید عزیز دلم من اطلاع ندارم ولی میتونم بپرسم از کارمند بانک براتون منتها کارمند بانک سپه نیستن

واااای اگه بپرسین عالی میشه. من عکس کارتم رو براتون میفرستم میزان تا خوردگی رو ببینین.. بگن عابر میخوره یا نه؟

جواب سوالاتتون رو نمیدونم.

ولی سپه خداروشکر برای من درست شده هم رمز هم همراه بانک

مجدد کارت جدید بگیرید کاری نداره که.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

همراه بانک ندارم رفتم رمز دوم فعال کنم گفت به اسم هر کس چن تا کارت باشه فقط یکیش میتونه رمز دوم داشت ...

خب پس پولت رو بکش بیرون البت اگ حاضر بشن بدن بهت و هی نگن سیستم قطعه 

کارتی ک نه از خودش بشه استفاده کرد و نه رمز دوم داشته باشه عملا کارایی نداره

حیفه پولت

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

جواب سوالاتتون رو نمیدونم.ولی سپه خداروشکر برای من درست شده هم رمز هم همراه بانکمجدد کارت جدید بگیری ...

مشکل اونجاست که به اسم خودم نیست کارت چن بارم گم کردم مامانم گفت بانک گفته دیگه برات کارت جدید صادر نمی‌کنیم حالا نمیدونم اینو مامانم از طرف خودش گفت یا بانک گفته..

واااای اگه بپرسین عالی میشه. من عکس کارتم رو براتون میفرستم میزان تا خوردگی رو ببینین.. بگن عابر میخ ...

میخواین درخواست دوستی بدم بهتون که خودتون به اون خانم پیام بدین؟

چون دوست نزدیکم هست مشکلی نداره 

اصلا رمز دوم فعال نکردن برام گفتن چن تا کارت به اسم یک نفر باشه فقط برا یکیش رمز دوم فعال میکنیم..

اها خب گلم تو حساب باز کن بعد جلوی خودپرداز پولدار انتقال بده برا خودت اگه خوردش هم مهم نیست

خب پس پولت رو بکش بیرون البت اگ حاضر بشن بدن بهت و هی نگن سیستم قطعه کارتی ک نه از خودش بشه استفاده ...

چه بانکی خدماتش از همه بهتره؟

فک کنم بلو بانک؟؟؟

اها خب گلم تو حساب باز کن بعد جلوی خودپرداز پولدار انتقال بده برا خودت اگه خوردش هم مهم نیست

ممنون عزیزم💖