2777
2789
عنوان

فقط خانمهای اهل پز و کلاس بیاید

550 بازدید | 64 پست

دوستان اگر کسیو ببینید فوق دکتریMBA(مدیریت کسب و کار) داره 🥰، از دانشگاه علامه طباطبایی یا شریف یا حتی دانشگاه استرالیا 🤪، بعد درآمد بالایی هم داره 

با خودتون چی میگید ؟ 

تو چشمتون با پرستیژ میاد؟

همچین که بگید حسرت بخورید یا غبطه و این حرفا دیگه😊😊😊

(خواهشاً کسی نیاد نصیحت کنه که تو به کلاس و پرستیژ چیکار داری ، دنبال پول باش ، چون من خودم همه اینا رو از برم )

شاید باورت نشه اما برام مهم نیست

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم آدم موفقی میاد ولی حسرت نه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

طفلک خودم که کلا نگرفتم چی میگی 😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من خودم افتخار میکنم بهش

حسرت نمیخورم چون خودم در حال تلاشم برای رسیدن به یه جایگاه عالی

خانوادمم تحصیلات عالیه و درامد نسبتا خوب دارن

پس جای حسرت و غبطه نمیمونه

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بله بنظرم ادم موفقیه.حسرت فک‌ نکنم ولی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شعور چی؟دارع یا ندارع؟حقیقتش من طرف فلوشیپ هند داشت از خود امریکا 

بیشعور بود بیشعورررر 

جلو همکارای ازخودش افاده ای ترش شستمش چلوندمش پهنش کردم چون توهین کرد 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

همه اینجا میگن نه مهم نیست مگه چکار کرده حسادت چیه و‌…

ولی توی واقعیت دارم میبینم همینا با حسادتشون به زندگی من آتیش زدن 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

طفلک خودم که کلا نگرفتم چی میگی 😔

بیین میگم یکی ببینی که فوق دکتری مدیریت از دانشگاه معتبر داره و درآمد بالایی هم داره خانمم هست 

به نظرت از نظر موقعیت اجتماعی باکلاس و پرستیژ هست؟؟

بیین میگم یکی ببینی که فوق دکتری مدیریت از دانشگاه معتبر داره و درآمد بالایی هم داره خانمم هست به نظ ...

بله جایگاهش بالاهه 

ولی فک نکنمم برا خیلیا مهم باشه تو ایران بیشتر پولداری مهمه