2777
2789
عنوان

فقط خانمهای اهل پز و کلاس بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 64 پست

با پرستیژ نه حقیقتا.

چون خودم همیشه  اولویت خودم بودم و هستم و به تحصیلات بقیه توجه نمیکنم

بلکه توجه میکنم ببینم تحصیلات روی اخلاقش چقدر تاثیر گزاشته

ارتباط با نیازمندا ، طرز صحبتش ، آداب اجتماعی

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فکن پولدارم هست ، دستاورد هم داره دیگه مثلا کار و بار پر و پیمان داره

اخه اینجور کاره پول پر و پیمون نمیارن پورشه دارن مثلا؟ 

من برا خودم خیلی مهم نیست برا بقیه مردمم بیشتر نوع خونه و ماشین و این چیزا مهمه 

خب از نظر جایگاه اجتماعی چی؟ مخصوصا اگر خانم باشه

احترام بیشتری قائل میشن 

ولی شعور داشتن هم خیلی مهمه

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اخه اینجور کاره پول پر و پیمون نمیارن پورشه دارن مثلا؟ من برا خودم خیلی مهم نیست برا بقیه مردمم بیشت ...

والا تا جایی که ما دیدیم ، یه خانم اگر ازدواج نکرده باشه و هیچیم تو زندگی نداشته باشه ، مثل مدرک پول و ...

از نظر اجتماعی خیلی بهش اهمیت نمیدن

والا تا جایی که ما دیدیم ، یه خانم اگر ازدواج نکرده باشه و هیچیم تو زندگی نداشته باشه ، مثل مدرک پول ...

عزیزم الان بحث ازدواجه یا مدرک تحصیلی حرف شما کلا یه چیز دیگه بود 

ازدواجم کرده باشه نکرده باشه باز برا من فرقی نداره به نظرم برا بقیه ام فرقی نداره

مایه افتخار هستش ولی رشته ای نیست که دوست داشته باشم پس حسرت نمیخورم

خب موقعیت اجتماعیشو که میبینی ، مثلا کارش پولش ، خونه و ماشینش ، مهارتش ، دستاوردایی که تو زندگی داره