2777
2789
عنوان

فقط خانمهای اهل پز و کلاس بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 64 پست
عزیزم الان بحث ازدواجه یا مدرک تحصیلی حرف شما کلا یه چیز دیگه بود ازدواجم کرده باشه نکرده باشه باز ب ...

خب بحث موقعیت اجتماعی هست 

می‌خوام ببینیم چنین موقعیتی جوری هست که بشه ازدواج نکردن رو تو سنین بالا باهاش جبران کرد بعد در دهن مردم هم بست ؟

خب موقعیت اجتماعیشو که میبینی ، مثلا کارش پولش ، خونه و ماشینش ، مهارتش ، دستاوردایی که تو زندگی دار ...

راستش اگه همسنش بودم شاید 

شما فقط تحصیلات طرفو گفتی اما اگه همه‌ چیزش اوکی باشه اره جای حسرت خوردن هم داره واقعا 

*فالسی فاروم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بحث موقعیت اجتماعی هست می‌خوام ببینیم چنین موقعیتی جوری هست که بشه ازدواج نکردن رو تو سنین بالا ب ...

عزیزم اخه کسی که اینهمه باهوشه به اینجاها رسیده دیگه چرا به فکر دهن مردم باشه 🙄 اینجور ادما رو خودشون تمرکز دارن خود درس خوندن نیاز به تمرکز بالا داره

راستش اگه همسنش بودم شاید شما فقط تحصیلات طرفو گفتی اما اگه همه‌ چیزش اوکی باشه اره جای حسرت خوردن ه ...

در حدی حیرت میخوری که اگر دختر باشه ازدواج نکرده باشه ، به خودت جرات ندی بگی چرا تا حالا خونه بابات موندی؟

علامه طباطبایی و شریفو نمیدونم چون خودم فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم 

ولی استرالیا بله

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

عزیزم اخه کسی که اینهمه باهوشه به اینجاها رسیده دیگه چرا به فکر دهن مردم باشه 🙄 اینجور ادما رو خودش ...

والا منم دارم پیش میرم به سوی هدفم وسط راهم و هدف دارم برا خودم ولی یه دفعه یکی میاد یه زن قدیمی با دو بچه ، میگه چرا تا حالا خونه بابات موندی ؟ یه جور میگن انگار که مثلاً من یه دختر ترشیده یا پیر دختر بدبختم😐😐😐

والا منم دارم پیش میرم به سوی هدفم وسط راهم و هدف دارم برا خودم ولی یه دفعه یکی میاد یه زن قدیمی با ...

حرف اونا رو گوش نکن منم هرجا میرم میگن شوهر کن واسه خانم ها هزارتا محدودیته به هدفت نمیرسی ولشون کن اصلا توجه نکن جهنم که بگن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

تاموقعیک یه فراری و خونه لاکچری زیر پاش نباشه اصن ب این چیزا فک نمیکنم،قدرته ک پرستیژ میاره و پولو پارتی ینی قدرت

هزارتا مدرکم داشته باشی ولی وقتی قدرتی دستت نباشه هیچکدوم پرستیژ نمیاره

خب بحث موقعیت اجتماعی هست می‌خوام ببینیم چنین موقعیتی جوری هست که بشه ازدواج نکردن رو تو سنین بالا ب ...

در دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه خودتو خسته نکن

ایلان ماسک هم بشی پشتت حرفه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه