2777
2789

خانما من دوشب مختلف عروسی گرفتم

یه عروسی همس با پدرم بود و پول هم جمع کرد(اولبن عروسی بود و تواین سالا هزاربرابر پول کادو و عروسی ب ملت داده بود ک نصفشم جمع نشد)))

خلاصه یع عروسی هم شوهرم با پول خودش گرفت که من تواون عروسی از فامیلام اصلا پول جمع نکردم چون نمیخاستم بعدا همش پول پس بدم

خب حالا ما عروسی دعوت میشیم انگار با چشماشون ازم انتظار کادو دارن

من همونموقع هم اعلام کردم ک پول جمع نمیکنم ک بعدا پس ندم

و حتی واسه شب هفت بچه و تولدی چیزی بشه هم قصد دارم هیچ پولی جمع نکنم

شوهرم میگ الان فک میکنن من نیمزارم پول بدی و فک میکنن ج خبره بیا مراسمی میریم یکی دوتومن بنداز حلوشون

خب الان چیکارکنم بنظرتون  وقتی عروسی دعوت میشیم پول بدم؟؟؟😐😐😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما عروسی دعوت میشی حداقل اندازه پول شام رو بدین زیاد ندین ...من خودم دست خالی روم نمیشه جایی برم

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

تو باید میگرفتی و میدادی بعدا تو نگرفتی ولی انتطار اونا سرجاشه

حب همونموقع گفتم اخه

بعد فرض کن من مراسمم بهترین غذا سلف سرویس و بهترین عمارت پول نگرفتم و گفتم بهشون

بعد مثلا دعوت میشیم رستوران معمولی با تخفیف شغلی و اینا  خب پول چی بدم

بنظر من خیلی زشته آدم عروسی بره کادو ندهشماهم اشتباه کردی هدیه قبول نکردی

خب من تو بهترین عمارت سلف سرویس دادم میدونستم میخان۱ملیون بدن و بعدا تو خونه عزوسی بگیرن با سینی بزارن جلوم و ۳تومن پس بدم

حب همونموقع گفتم اخهبعد فرض کن من مراسمم بهترین غذا سلف سرویس و بهترین عمارت پول نگرفتم و گفتم بهشون ...

جشن و هدیه معامله نیست .محبت و احترامه

چقدر حساب کتاب داری زشته واقعا

شما بهترین عمارت رو برا جشن خودت گرفتی چه منتی به مهمان ...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.