2777
2789

کدوم شهری؟

من ساکشن غبغب انجام دادم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم عزیزم

خب چه بهتر

من کلینیک پارتا انجام دادم و راضیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اسم دکترشون چیه؟و اینکه شما بعد بوکال فت صورتتون افتاده نشد؟

من فقط ساکشن غبغب انجام دادم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا جراحی بوکال فت انجام نده

من پیش یکی از دکترای خوب معروف انجام دادم بشدت پشیمونم

چون تایکسال اول صورتم بخاطر بوکال فت زیبا بود

بعد یکسال اون قسمت صورتم اونقدر لاغر شد ک انگار ده سال تریاک کشیدم

براهمین مجبورشدم فیلر بزنم چون هم بشدت صورتم لاغرشدهم اینکه بوکال باعث شد چهرم از سنم بیشتربزنه و افتادگی گونه بگیرم

بری یکم توسایت تحقیق کنی

میفهمی خیلیا دچار ابن عوراض شدن

من خودم تو نی نی سایت تاپیکایی ک درمورد تاراضیتی بوکال فت بود رومیدیدم میگفتم شاید ذکترشون بد بوده که نتیجه خوب نشده

پس لطفا باتوجه ب کامنتم اشتباه منوتکرار نکن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

لطفا جراحی بوکال فت انجام ندهمن پیش یکی از دکترای خوب معروف انجام دادم بشدت پشیمونمچون تایکسال اول ص ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی جواب بدی عزیزم

من میخوام یک مرزی بین گونه و فکم ایجاد بشه چون صورتم یک تیکه ست و بخاظر همین فکم جلو بنظر میرسه

بنظرت اگه خیلییی کم چربی بردارم بازم ممکنه دچار عوارضی که شما میگید بشم؟

دوره نقاهتتون چقدر بود؟

نقاهت خاصی نداره

فقط یک ماه باید گن ببندی۲۴ ساعت😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40