2777
2789
یا خدا دختر متاهلی تو یا نه...شاید ازدواج کردی وزنت رفت بالا ،یادوران بارداری..خیلیا رو دیدم ازدواج ...

مجردم عزیزم .. والا خودمم عذاب میکشم ..بالاترین وزنی ک داشتم ۴۵ .۴۷ کیلو بوده  ک اونم از دست دادم الان شدم ۳۸ 🤦🏻‍♀️

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه غذام بد نیست اشتهامم خوبه به قول دوستام میگن تو مثل چی غذا میخوری چاق نمیشی

پس مثل منی ...حالا خیلی بدم میاد بعضیا تا میبینن رفتار خیلی زشتی دارن میگن چیزی پیدا نمیکنین لابد بخورین .نمیدونن که مشکل از تغذیه نیست استعداد چاقی نداریم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

زیاد غذا نمیخورم ته تهش ی بشقاب یا کمتر یا اصلا هیچیبنظر خودم خیلی کم بنیم .. غذام ک کم میخورم یا اص ...

وعده های غذاییتو زیاد کن چیزای مقوی سعی کن بخوری 

درماه یدونه ویتامین D بخور 

زینک یا ب کمپلکس بخور. 

من خودم پودر انترامیل هم میخورم همه ویتامینارو داره. 

یه آزمایشم بده مجدد ببین تیروئید یا کم خونی نداری 

مجردم عزیزم .. والا خودمم عذاب میکشم ..بالاترین وزنی ک داشتم ۴۵ .۴۷ کیلو بوده ک اونم از دست دادم ال ...

پس یه کم گوشتی شو ..شوهرکردی فرار نکنه ازت😂😂😂ولی بیشوخی  وقتی وزنت بالا نمیره دیگه بیخیال ،اصل سلامتیه ..منم وزنم هر کار کردم بالا نرفت میگم ولش به جهنم ..من تو سن ۱۸سالگی اینا  45 کیلو بودم بعدها تو سن2۰،اینا شدم حدود ۵۴  دیگه تغییری نکرد ،وقتی ۲۵ساله م بود دوتا بچه هم داشتم ولی وزنم بعد زایمان برگشت به قبل،.ولی فک کن سنم بالاتر رفت یمقدار تغییر کرد 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

۱۶۸

۴۳

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من قدم 160وزنم 53 ولی لاغرم بازیه قاشق میخورم انگار یه بشقاب خوردم

تو که خوبی بنظرم  ..من ۱۷۰ با وزن حدود ۵۴ 

تو که خوبی بنظرم ..من ۱۷۰ با وزن حدود ۵۴

نه لاغرم همه بهم میگن خسته شدم 

از بچگی درگیر لاغری بودم بالاتنم لاغره پایین تنم پر تره ولی خب بیشتر بالاتنه بنظر میاد دیگه 

تا وارد نی نی سایت شدی اومدی قدووزنتو گفتی😂🙂

اولین پستش 😁خبر نداره بدبخت شد رفت با ورود به نی نی سایت 😂😂😂

نه لاغرم همه بهم میگن خسته شدم از بچگی درگیر لاغری بودم بالاتنم لاغره پایین تنم پر تره ولی خب بیشتر ...

من قبلا همه بهم میگفتن چاق شو ...حالا میبینم همه بهم میگن خوش به حالت 😂😂😂😂من یکی از خواهرم اینقد وزن کم کرد لباسای من براش گشادشده ..اصل سلامتیه بیخیال بزار هرچی میگن بگن وقتی نمیشه چیکار کنی

اولین پستش 😁خبر نداره بدبخت شد رفت با ورود به نی نی سایت 😂😂😂

آره واقعا😂😂

همگی انتقاد ناپذیر،تحمیل کننده نظرات خودشون والا با نظراتشون مارو حامله کردن همگی فقط عروس دوست حتی اگه عروس تو سر مادرشوهر ریده باشه بازم تقصیر مادرشوهر حتما یکاری کرده که اینجوری ریده تو سرش 😂

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

من قبلا همه بهم میگفتن چاق شو ...حالا میبینم همه بهم میگن خوش به حالت 😂😂😂😂من یکی از خواهرم اینقد ...

چندی یعنی از من کمتری؟

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

چندی یعنی از من کمتری؟

من قدم ۱۷۰ ،وزنم ۵۴ ایناست ..ولی خوب توی یکی از پستهام گفتم دکتر رفتم باشگاه رفتم تغییر نکرد ..منم گفتم ولش ..خدا سلامتی بده کافیه