2777
2789
من قدم ۱۷۰ ،وزنم ۵۴ ایناست ..ولی خوب توی یکی از پستهام گفتم دکتر رفتم باشگاه رفتم تغییر نکرد ..منم گ ...

آآوو قدت بلنده من کوچولوم۱۵۴وزنم ۴۶اینا

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آآوو قدت بلنده من کوچولوم۱۵۴وزنم ۴۶اینا

خوب شما طبق قدت خوبی ،بلندتر میبودی نی قلیون میشدی،به همینی که هستیم شکر ..کمتر نشه ببشترم نشد مهم نیست 😁والله

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

۵۰کیلو قد ۱۶۰ نامزدمم قدش ۱۹۰ تصورمون کنید😂💔

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
پس مثل منی ...حالا خیلی بدم میاد بعضیا تا میبینن رفتار خیلی زشتی دارن میگن چیزی پیدا نمیکنین لابد بخ ...

اصلا خیلی زشته این حرف ینی چی 

آره منم فکر میکنم استعداد چاقی ندارم بعد چند وقت خیلی خوب غذا خوردم همش دیدم دارم از شکم چاق میشم دیگه ولش کردم 

وعده های غذاییتو زیاد کن چیزای مقوی سعی کن بخوری درماه یدونه ویتامین D بخور زینک یا ب کمپلکس بخور. م ...

باشه حتما .. ممنونم از توجه و راهنماییت 💚

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
پس یه کم گوشتی شو ..شوهرکردی فرار نکنه ازت😂😂😂ولی بیشوخی وقتی وزنت بالا نمیره دیگه بیخیال ،اصل سل ...

پارتنر دارم ..میدونه وزنم اینه .. اونم ابراز نگرانی میکنه میگه هیچی ازت نمونده دکتر تغذیه برو 🤦🏻‍♀️

حالا تو فکرشم ببینم چی میشه 

اول میخام برم پیشه متخصص زنان اونجا انشاالله مشکل نداشته باشم میرم پیشه متخصص تغذیه ک امیدوارم جواب بده 

..دلم برا پارتنرم میسوزه.. قراره شوهرمم بشه.. هیچی ندارم اه😩😂

پارتنر دارم ..میدونه وزنم اینه .. اونم ابراز نگرانی میکنه میگه هیچی ازت نمونده دکتر تغذیه برو 🤦🏻‍♀ ...

هر جات دستش بخوره استخونه 🤣🤣🤣🤣🤣انشاءالله درست میشه نگران نباش .😚

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

هر جات دستش بخوره استخونه 🤣🤣🤣🤣🤣انشاءالله درست میشه نگران نباش .😚

دقیقااا دلم واسشش خووونه😭😭😂😂 ولی لااقل اینو میدونم منو واسه خودم دوس داره ن بدنم 😌

امیدوارم انشاالله