2777
2789
نه عزیزم من راضیم تازه میخوام بشم 48 استخون بندیم یکمی درشته شکم و پهلو ندارم وای تو سینه و باسن پرم

من قدم 160

وزنم 53 

ولی لاغرم باز

یه قاشق میخورم انگار یه بشقاب خوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا دکتر تغذیه نمیری اگه ازمایش دادی مشکل نداری اشتهات کمه برات برنامه غذایی مینویسن و قرص اشت ...

والا میگم ب مامانم اما انگار نه انگار .‌. بگی نگی شبی این سو تغذیه ها شدم همین خوبه میدونم چطور لباس بپوشم وزنمو ۴۷ اینا نشون بده 🤦🏻‍♀️

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
۱/۶۵۷۰😐

برای راپونزل بودن یکم تپلی،باید پرنسس فیونا باشی،😂

شوخی کردم ناراحت نشی عزیزم 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

ته اصلا بخاطر وزن گرفتن نمیگم میگم یه نوع بدنت ویتامین هاش کم نشه برای سلامتی فقطبنظرم برو زیر نظر د ...

شهرستانم .. خودم الان دنباله دکتر خوبم ولی خوب دکترای اینجا زیاد تعریفی نیست هرکدومشونم ک اوکی میشن معروف میشن میرن مشهد از شانسم😐😂💔

اشتهات چطوریه؟ ،من خیلی زیادم میخورما ولی تاثیری نداره..شاید کم اشتهایی وغذا کم میخوری

نه غذام بد نیست اشتهامم خوبه به قول دوستام میگن تو مثل چی غذا میخوری چاق نمیشی 

وای نه من حتی نسبت قد و وزن مو هم بدست آوردم ولی چند کیلو کم نشون داده

استخون بندیا و ژنتیک فرق داره

من هرچی چربی بگیرم میره تو شکمم بقیه جاها هیچ

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

قد:۱۷۵وزن:۵۵

تا وارد نی نی سایت شدی اومدی قدووزنتو گفتی😂🙂

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

غذا بیشتر نمیتونی بخوری؟دلیل لاغریت بنظرت چیه

زیاد غذا نمیخورم ته تهش ی بشقاب یا کمتر یا اصلا هیچی

بنظر خودم خیلی کم بنیم .. غذام ک کم میخورم یا اصلا نمیخورم 

قد 168وزن 38

یا خدا دختر متاهلی تو یا نه...شاید ازدواج کردی وزنت رفت بالا ،یادوران  بارداری..خیلیا رو دیدم ازدواج کردن یهو چاق شدن 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀