2777
2789

داستان از اونجا شروع میشه شوهرم رسم جهیزیشون باما فرق داره و وسایلای برقی و کلی چیزای دیگه به پای داماده ولی ما رسممون اینه دختر همه چی میبره

مامان من جهیزیه کامل داده به من و حتی بهترین جنس  و ما خبر نداشتیم اصلا از رسمشون!!!!

فقط خونه ای ک اجاره کردیم پرده داشت مادرشوهرم  همش میگفت پس پرده چی? میگفتم پرده داره خونه میگفت نه پرده گردنتونه باید بلاخره بخرید 😶😐

٣٤ بار حرفشو زد تا اینکه الان سه سال میگذره و ما داریم میریم خونه خودمون .... من کلی برای ساخت خونمون ب شوهرم کمک کردم خیللللی زیاد ها ....

حالا مادرشوهرم امروز بهم میگه پرده خونتون با خودت اون گردنه خودته بگیری گفتم من کلی بابت قسطا و چکای خونه ب شوهرم کمک کردم مگ فقط پردست کاش فقط پرده بود گفت نهههه منظورم اینه پرده جداست گردن خودته پس انداز کنی بخرییش خودت 😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون اول اگه به روش میزدی و جلوی بقیه میگفتی ک فلان چیز و فلان چیز رو شما باید میگرفتین ولی من گرفتم،دیگه جرات نمیکرد این حرفو تکرار کنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وقتی انقد پرروعه بگو اتفاقا اینو شما زحمت بکش کادو خونمون بخر

نمیدونم چرا جسارت جواب دادن رو ندارم

هروقت گفته میگم من کلییی پول دادم برای چک های خونه مگه فقط پرده هست باز میگه نه پرده گردن خودت 😐

من با این ادم باید چیکار کنم ؟سری بعد بهش بگم خیلی چیزام گردن پسرت بوده ما به جاش خریدیم ؟

اره همبنو بهش بگو. اولا تو خونه مستاجری نباید پرده میدوختین حالام که خونه خریدین بهش بگو همینو

همون اول اگه به روش میزدی و جلوی بقیه میگفتی ک فلان چیز و فلان چیز رو شما باید میگرفتین ولی من گرفتم ...

خیلی حرفشو تکرار میکنه 

تازه میدونه من چقدر کمک میدم ب شوهرم میذونه من مامانم تمام وسایلایی ک پسرش باید میگرفت رو گرفته کامممل بود جهیزیم فقط پرده نداشتم حالا هی باید بگه؟😐

خیلی حرفشو تکرار میکنه تازه میدونه من چقدر کمک میدم ب شوهرم میذونه من مامانم تمام وسایلایی ک پسرش با ...

اشتباه از خودتون بود که همون موقع چیزایی که پسرش نتونس بخره رو تورو ننش میوردی که حالا حرف مفت نزنه

خیلی حرفشو تکرار میکنه تازه میدونه من چقدر کمک میدم ب شوهرم میذونه من مامانم تمام وسایلایی ک پسرش با ...

بگو منم وسایلی که مامانم خرید وظیفه شما بود میبرم 

شما دوباره بخرید منم پرده میخرم میارم 

طبق رسوم رفتار می کنیم 

اگه شوهرت پشتت هست جوابشو بده باتندی ولی اگه نیست خودتو بزن به نشنیدن حرف عوض کن یه هو بگو وای سرم ب ...

به شوهرم گفتم چرا انقدر مادرت بی انصاف هست اصلا قهرم کرده تازه  

چون رسم خودشون اینه عروسا پرده رو میخرن ولی مثلا یخچال باداماده درعوض من بابام یخچال رو خریده دیگه ...

حالام بهش بگو یخچالی که پسرت ندادو ما خریدیم جاشو باید پرده بخره جوابشو اینجوری بده تا بشینه سر جاش ودخالت نکنه