2777
2789
عنوان

میخوام جداشم ولی

132 بازدید | 12 پست

تا حالا درموردش با شوهرم حرف نزدم چون فک میکردن دوسم داده چجوری بهش بگم؟

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

چرا میخوای جدا بشی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تصمیمت صد در صده بگو ،اکه میخوای جو خونه رو متشنج کنی و به زندگی ادامه بدی نگو

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم دلم میخواد جدا شم اما بچه دارم گیر افتادم هیچی هم تو زندگی نداره همه چی از منه حوصله این مرد بی عرضه ندارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چرا میخوای جدا بشی

هرچی بلا بوده تو دنیا سرم آورده 

خیانت کرده اونم از نوع جنسیش کتکم زده فوش بد دهن بد

ولی تا بوسم میکنه یا قربون صدقم میره خر میشم فک میکنم دوس داره  

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

علت جداییتون؟ به نظرم اول درمورد رفتارایب که باعث ناراحتیت شده حرف بزن باهاش ببین چی میگه. اگر اوکی نشد بازم برید مشاوره اگر همه اینا جواب نداد آخرین مرحله جداییه

اگه تصمیمت صد در صده بگو ،اکه میخوای جو خونه رو متشنج کنی و به زندگی ادامه بدی نگو

تصمیمم جدیه خیلی بهش فک کردم ولی از مامان بابام میترسم 

هرچی بلا بوده تو دنیا سرم آورده خیانت کرده اونم از نوع جنسیش کتکم زده فوش بد دهن بدولی تا بوسم میکنه ...

آخی درک می‌کنم سخته ...الکی نرو بگو اول تصمیم هاتو بگیر چون بگی طلاق میگیرم و نگیری بیشتر ازت سو استفاده می‌کنه و فکر می‌کنه بی عرضه ای اگه واقعا تصمیمت جدیه بهش بگو

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

علت جداییتون؟ به نظرم اول درمورد رفتارایب که باعث ناراحتیت شده حرف بزن باهاش ببین چی میگه. اگر اوکی ...

مشاوره نمیاد 

خیانت کرده کتکم زده بد دهنم هست

آخی درک می‌کنم سخته ...الکی نرو بگو اول تصمیم هاتو بگیر چون بگی طلاق میگیرم و نگیری بیشتر ازت سو است ...

تصمیمم جدیه ولی نمیدونم چجوری بگم بهش💔

تصمیمم جدیه ولی نمیدونم چجوری بگم بهش💔

نیازی نیست بهش بگی برو اقدام کن خودش می‌فهمه