یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
خب باید از یه دکتر بپرسی ما چه میدونیم ندیده که پوستت خشکه ، چربه چیه یه چیزی بگن ملت بری بزنی داغون بشی خوبه ؟اصلا قبل آزمایش و دکتر هیچ روتینی نداشته باشی بهتره تا آسیب بزنی به خودت
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
محصولات سیمپل . لافارر . ویتالایر یا ویتالیر . تو ایرانیا خوبن خارجی اوردینری برا منافذ گرقتم بدرد نمیخورد ولی تونرش عالیه کوزارکس و سنتلا هم خوبن محصولات جینی مثل بیواکوا اشغالن محصولات کره ای بهترین محصولات پوستی هستن
خوب شد گفتی میخواستم بیو آکو بخرم اینقدر که تبلیغ میکنن
اصلااااا نخریا پوستت رو نابود میکنه هرچی خواستی بخری ببین چینیه یا نه چینی بود اصلااااا نخر من نابود شدم سر این محصولای چینی بری مغازه انقد تعریف میکنن ک نه این مدلش برا شما خوبه اونیکی رو ببری پوستو خراب میکنه ولی همشون یه چیزن