2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان اگه رفتین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 38 پست
هی وسط ارائه مکث میکردم چون هی میپرید وسط حرفم سوال میپرسید تند تندازونطرفم گزارشم نه تاریخ داشت نه ...

اره وسط ارائه منم می‌پرید 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تند تند حرف زدم و گلوم خشک میشد همش .یه جا اصلا نمیفهمیدم چی دارم میگم خانمه همش میگفت تکرار کن ...

افرین دقیقا هی میگفت تکرار کن

به یکی از بچه ها گفته بود اخرش شعر بگو

منم یادم رفته بود متنو اشتباهی یسری امتیازارو به اونیکی موضوع میدادم و مزایا و معایبشونو قاطی کرده بودم

ولی واقعا فرصت نداد حرف بزنم

اع اینا دیگ چین منم نمیدونستم باید تاریخ و گیرنده فرستنده داشته باسه مگ نامس؟

منم اینارو ننوشتم ی بسم الله موضوع متن نتیجه

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

نگران نباش استرس ک همه میگیرن چه شعری گفتی؟

نمیدونم آخه من اون دختر ها رو دیدم همه آماده و خیلی ریلکس بودن 

نه منظورم از شعر حرف الکیه 😂💔

افرین دقیقا هی میگفت تکرار کنبه یکی از بچه ها گفته بود اخرش شعر بگومنم یادم رفته بود متنو اشتباهی یس ...

اینکه آخرش شعر بگه رو به من نگفت در عوض ۳ تا سوال پرسید 

دوستم گفته همون سه تا سوال هن ازش نپرسیده .نمیدونم برچی ازم من پرسید اونم سوالاش عجیب بود 

اینکه آخرش شعر بگه رو به من نگفت در عوض ۳ تا سوال پرسید دوستم گفته همون سه تا سوال هن ازش نپرسیده .ن ...

نمیدونم دقیقا بر چه اساس بود

من تراز کنکور و نمره معدلم افتضاح بود مثلا قرار بود با مصاحبه خوب جبرانش کنم که اونم به فنا رفت