2777
2789
عنوان

پدر معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست
بنظرم سعی کنید بندازینش توداروی اپیوم ،نم نم از شیشه دور میشه ،یا سوق بدید به سمت تریاک بعد ب۲ بعد د ...

همه کار کردم نشد

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من ۴۹ هیچی چیکار میتونم بکنم اکثرا همه میدوننخودم شاغلم میخام برا خودم ماشین بگیرم یا بیشتر تو ا ...

بعد میدونی اسی تا به الان من یدونه نخ دندون از جانب پدر ندیدم هرچی نیاز داشتیم تو حسرتش میموندیم جوونی و عمر مامانمو تباه کرد 

تاپیک اخرمو ببین

پدر من ۴۹ هیچی چیکار میتونم بکنم اکثرا همه میدوننخودم شاغلم میخام برا خودم ماشین بگیرم یا بیشتر تو ا ...

دورت بگردم قشنگم . میفهممت باور می‌کنی ما فقط با یارانه زندگی میکنیم منم دانشجو اون حتی هزارتومن درآمد ندارع برامون . پدرم باعث شده جلو کسایی که جنایتکارن. زناکارن. دزدن هم خجالت زده بشم چون اونا هر مشکلی دارن مخفیه اما پدر من جلو همه آبروریزی می‌کنه . و خیلیا کنایه میزنن منم جوابشونو میدم البته ولی خب حقم این نیست کاش پدرم این نبود .  ماهم خونمون خیلی عالی نیست همینم با هزار بدبختی جور کردیم . گاهی هم به نون شب محتاج

دورت بگردم قشنگم . میفهممت باور می‌کنی ما فقط با یارانه زندگی میکنیم منم دانشجو اون حتی هزارتومن درآ ...

یاقران یا تو منی یا من تو من سن ازدواجمه ۲۴ سالمه بخاطر این پدر و خونه داغشون کسی سراغمم نمیگیره 

بقرلن مث تو جلو دزدا هم خجالت زده ام از همه کناره گیری میکنم از خجالتم جمع فامیل و اشنا نمیرم وایی اسی کپی منی

یاقران یا تو منی یا من تو من سن ازدواجمه ۲۴ سالمه بخاطر این پدر و خونه داغشون کسی سراغمم نمیگیره بقر ...

اره دقیقا مثل همیم. خیلی ب فکر اینم سرکار برم بعد درسم و برا مادرم همه سختیاش جبران کنم . ولی با وجود این پدر ما رو مادرم جوری تربیت کرده که بخدا قسم تو روستامون همه به جون من و خواهرم برادرم قسم میخورن همه میگن کل روستا به طرف شما یک طرف از همه دخترا حرف شنیدیم جز تو وخواهرت. شما پاکید کلا هیچکس باور نمیکنه اون پدر ماست چون ما خیلی خوب تربیت شدیم. و خیلی رومون حساب میکنن تنها مشکلم این پدره. دلمم براش میسوزه ولی اون کل روزای خوبمون رو آزمون گرفت 

یاقران یا تو منی یا من تو من سن ازدواجمه ۲۴ سالمه بخاطر این پدر و خونه داغشون کسی سراغمم نمیگیره بقر ...

ما مثلا تو یه جمع هستم میگم وای خدایا میاد . نیاد حرفی بزنه ابروم بره. من جلو بقیه صورتمو سرخ نگه میدارم مثلا وانمود میکنم که برام مهم نیست که معتاده همه معتادن. اطرافیانم فک میکنن۸من خیلی حالم خوبه در صورتی که من از درون داغونم فقط با آرایش سعی میکنم بقیه فک کنن من برام مهم نیست اعتیاد پدرم و جلو اونا خودمو مظلوم نمیگیرم 

تو وقتی تو خونه ای و اذیت می‌کنه خودتو چجوری مشغول می‌کنی مادرت چکار می‌کنه ؟؟؟؟ شغلت چیه عزیزممم خداروشکر که شاغل شدی کم کم همه چیز درست میشه مطمعنم

ما مثلا تو یه جمع هستم میگم وای خدایا میاد . نیاد حرفی بزنه ابروم بره. من جلو بقیه صورتمو سرخ نگه می ...

وای اسی من برعکس توام خیلی مظلومم و دخدر ارومیم بقران مننم مث تو وقتی تو جمعی هستیم میگم یا خدا الان چی میخاد بگه ینی ابروی من بره بخاطر همین اصلااا جمعا نمیرم دیشبم بدجور دعوامون شد تصمیم دارم کلا باهاش حرف نزنم دیگ مریض روحی شدم

بخدا من از حق خودم از خدا نمیگذرم باید خدایی باشه و جواب اینهمه عذاب و ناراحتی منو بده ک نقشی درش نداشتم منم دلم میخاس مث بقیه پدرا پدرم منم تاز دخدرشو بخره پول بده گردش ببره طلا بخره این حتی ی دکترم نبرده منو کلی ام بابتش خجالت میکشم

تو وقتی تو خونه ای و اذیت می‌کنه خودتو چجوری مشغول می‌کنی مادرت چکار می‌کنه ؟؟؟؟ شغلت چیه عزیزممم خد ...

هیچی بخدا زورم ب گریه میرسه میرم یه گوشه میشینم گریه میکنم مامانمم طفلی از ترس فحش و ابروش چیز خاصی نمسگه بهش مدام منو دلداری میکنه از ما نیفتم 

کارمندم واقن شکر بخاطر این موضوع لاقل اگ بخام ازدواج کنم ی مزیتی محسوب میشه

وای اسی من برعکس توام خیلی مظلومم و دخدر ارومیم بقران مننم مث تو وقتی تو جمعی هستیم میگم یا خدا الان ...

ببین قشنگم من قبلاً مظلوم بودم برا همین مثلا تو جمع آشناها می‌نشستم بحث ک پیش میومد کنایه اینا میزدن من ساکت میگفتم احترامشون داشته باشم مثلا. اما الان خیلی وقته هیچکس جرعت نداره روبه روی من چیزی بگه چون از یک جایی ب بعد خیلی بد رفتار میکردم مثلا اونا پدرم و میزدن تو سرم هر مشکلی من تو زندگشون داستن رو میزدم تو سرشون الان هم همینم. تو هم اینجور باش. مثلا میگم خیلی غلط کردی همچین حرفی زدی تو خودت فلان مشکل داری ما ک دزد نبودیم مثل شما و هر مشکل دیگ ای که داشته باشن. اما از درون اره خجالت میکشم ولی اصلا نمیارم بقیه بفهمن. تو خونه دعواست یهو زن عموم میاد من سری پامیشم الکی میرم جلو اینه رژ میزنم. میرم تو گوشی هر میخندم میگه بابات چشه. میگم هیچی بیخیال طبیعیه و میخندم . باورت میشه الان دیگ همه آشناها بهم حسادت میکنن. حتی یکیشون گفته بود فلانی اصلا ما رو حساب نمیکنه . چون پدرم معتاد بود انتظار داشت خیلی مظلوم باشم ولی نیستم یعنی مجبور بودم و دیگ مظلوم نباشم و شاید باورت نشه ما دعوا میکنیم اما مثلا ی کار دارم برم بیرون . خیلی پاکیزه و مرتب میرم میرون و خیلیا خودشون میان نزدیک که بهم سلام کنن. همه تعریفمون میکنن ولی اشناهای خودم انتظار دارن بزنن تو سرم اما نه هرگز اجازه نمیدم. درسم تموم شه تلاش میکنم برم سرکار . ولی حقیقتش از درون داغونم و افسرده. گریه میکنم هرروز. و گله از خدا اما نزار بقیه بهت چیزی بگن مظلوم نباش خواهش میکنم مظلوم نباش تو باید خیلی قوی باشی دعوا کن ناراحت شو گریه کن اما جلو بقیه وانمود کن اعتیاد پدرت روتو اثر منفی ندارع من دقیقا همین کارو کردم و دارم میکنم و هیچکس جرعت ندارع چیزی بهم بگه حتی بهم حسادت میکنن. چون سعی میکنم تو بدترین حالت آرایش کنم . لباسم مرتب باشه . قشنگ صحبت کنم تو جمع و کسی که بهم کنایه زد رو با خاک یکسان کنم . 

ببین قشنگم من قبلاً مظلوم بودم برا همین مثلا تو جمع آشناها می‌نشستم بحث ک پیش میومد کنایه اینا میزدن ...

بخدا گریه کردم با متنت من خیلی تو سری خورم از این به بعد مث تو میشم منکه گناهی نکردم همه ترحم میکنن بهم و من متنفرم از این موضوع اصلا شاغل بودنم ب چشم نمیاد یا برادرای عالی دارم ب چشم نمیاد فقط اعتیاد این منو میسووزته تورو نمیدونم ولی پدرم خودش با حرفاش اتیشم میزنه خیلی گریه میکنم بقران تا اذان صب گریه میکنم بعد میخام خیلی ارومم انگار زبون ندارم حرف بزنم خیلی گوشه گیرم

هیچی بخدا زورم ب گریه میرسه میرم یه گوشه میشینم گریه میکنم مامانمم طفلی از ترس فحش و ابروش چیز خاصی ...

خوشگلم نگران نباش من دقیقا تو رو میفهمم ولی درسته شاید کسی دوست نداشته باشه با من ازدواج کنه ولی من همیشه جلوبقیه میگم وا مگه فلانی در حد منه. تازه کلی هم میگم باید شوهر آینده ام فلان باشه بهمان باشه برای همین وقتی حرف خواستگاری چیزی میشه بخدا بقیه میگن نه اون در حد این دختر نیست درسته خودم خجالت میکشم خواستگار بیاد بخاطر پدرم میگم دعوا نکنه جلوش یا چیزی اما از اینورم جلو بقیه جوری رفتار میکنم که همین عمم اومد التماس ک عروسم شو و ردش کردم کسی که منو ی روز ک بچه بودم سرکوفت میزدحالا اومده که من عروسش شم و گفته ارزومه عروسم شه فقط جلو بقیه خودتو یک جور دیگ بگیر و نتونن اثری روت داشته باشن. الهی شکر من اگه کارمند شم دیگ باید بهترین پسر دنیا بیاد خواستگاریم والا ما مگ گناهی کردیم . 

خوشگلم نگران نباش من دقیقا تو رو میفهمم ولی درسته شاید کسی دوست نداشته باشه با من ازدواج کنه ولی من ...

اسی تو خیلی مهربون و خوبی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی لطفا؟

سعی میکنم حتماا مث تو رفتار کنم اسی من هرچی پسرم میاد رد میکنم میگم با چه رویی بگم پدرم اینه چجوری بیارمش خونمون حتی یکی پیشتهاد داد خیلی خوشم اومده بود ازش ولی ردش کردم🥲

بخدا گریه کردم با متنت من خیلی تو سری خورم از این به بعد مث تو میشم منکه گناهی نکردم همه ترحم میکنن ...

رفتار خودت باعث شده قشنگم . من اطرافیانم چون دانشگاه میرم بهم حسادت میکنن از ترس این که مبادا کارمند بشم برم سرکار . تو الان همین جور از خیلی از اطرافیانت سرتری اونا که تو خونه شما نیستن بیرون ی جور دیگ رفتار کنه کافیه بفهمنن تو مظلومی همیشه میزنن تو سرت. تو هیچ گناهی نداری به خودت افتخار کن که با ی پدر معتاد درس خوندی سرکار رفتی و مطمعن باش ازدواج خوبی هم می‌کنی چون تو موفقی تو بدترین شرایط به اینجا رسیدی ب خودت افتخار کن دختر . من جلو بقیه میشینم از خودم تعریف میکنم بخدا می‌دونم درست شاید نباشه ولی باید همین کارو کنم باید بدونن چون پدرم معتاده دلیل نمیشه اونا منو خار بدونن من که مثل اونا فاحشگی نکردم من پدرم معتاد بوده ولی پاک موندم مادرم پاک مونده با سختی بزرگ شدیم اما منت هیچکس نکشیدیم پس چرا بزاریم بقیه ما رو خار بدونن باید قوی شی دختر فقط رفتارت رو تغییر بده هرکس چیزی گفت بزن تو سرش . راستی من اعتماد به نفسم و خیلی زیاد کردم شایدم اتفاقی اینجوری شدم . دانشگاه هم روم اثر گذاشت. و باور کن همه تعریفمو میکنن به همین دلیل اشناهای خودم حسادت میکنن بهم