2777
2789
عنوان

کسایی ک اسلیو انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
من تقریبا دو سال میگذره نه درد دارم نه مشکلات بقیه رو مردمی هم که عمل نکردن زیاد زر میزنن ( کسی که ا ...

ببخشید الان منظورتون ب ما بود  

بی احترامی نکنید لطفا انجام ندادیم ولی چندین نفر انجام دادن ک پششیمونن 

مودب باش لطفا 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

افسرده شدی گلم چرا میخوای با اسلیو عمر و جوونیت رو بگیری میدونی چقدر سخته عزیزم دختر دایی من تو اتا ...

ممنونم از راهنماییت

من شاغلم و دو تا بچه دارم و زیاد سرگرمم.ولی چندین بار مشاوره و‌روانکاو و روانپزشک و دارو حال روحیمو بدتر کرد با داستان صورتم کنار نیومدم ک دیدم اضافه وزن هم داره اضافه میشه هر چی بیشتر وحشت کردم بیشتر خوردم هر چی بیشتر خوردم لباسام تنم نشد صورتم داغونتر شد و گریه ها و زجه هام بیشتر شد و کلا ی ادم دیگه شدم تو خانواده .

انگار اسلیو اخرین راهمه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از راهنماییتمن شاغلم و دو تا بچه دارم و زیاد سرگرمم.ولی چندین بار مشاوره و‌روانکاو و روانپزشک ...

خدا پشت و پناهت باشه عزیز دلم 

امیدوارم هر چی ک میخوای بشه 😍😍🥰🥰

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

۱۰۰ میلیون میگیره زیر میزی جدا میگیره باز

چقدر زیادددد😐😐😐

ورزش و رژیم بهتره

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️