2777
2789
عنوان

کسایی ک اسلیو انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
مبارک باشه پیشاپیش اگه خود ایمنی تیرویید دارید یا بالای ۱۲۰ کیلو هستید پیشنهادم بای پسه

ن ۹۲ هستم و تیروئید ندارم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

وای خوبه لاغر استخونی هستم یک هفته هیچی مکه میشه نخور آدم میمیرع

خدا رو شاکر باش 

البته میتونست رژیم بگیره و ورزش کنه ساده ترین کار رو انتخاب کرد الان پشیمونه ولی

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شاکر باش البته میتونست رژیم بگیره و ورزش کنه ساده ترین کار رو انتخاب کرد الان پشیمونه ولی

هر چی غذا میخورم چاق نمیشم آنقدر دلم میخواد یکم برجستگی داشته باشم ولی خب دیگه راضی م چیکار میشه کرد 

تا ۱ ماه که آرزو داشتم نون خالی بخورم ۱ ماه فقط مایعات ابمیوه و....الانم انداره یه بچه ۵. ۶ ساله حدو ...

خب شما کیست داشتی  چاره ای نبود 

امیدوارم همیشه سلامتی داشته باشی

هر چی غذا میخورم چاق نمیشم آنقدر دلم میخواد یکم برجستگی داشته باشم ولی خب دیگه راضی م چیکار میشه کرد

من اصلا با اسی کار ندارم صاحب اختیاره هیچ دخالتی در کارش نمی کنیم 

ولی با وجود اینکه از عوارضش گفته میشه خیلی ها انجام میدن 

ن ۹۲ هستم و تیروئید ندارم

من تقریبا دو سال میگذره 

نه درد دارم نه مشکلات بقیه رو 

مردمی هم که عمل نکردن زیاد زر میزنن ( کسی که از چیزی اطلاعی نداره نباید اظهار نظر کنه) 

راضیم 

به مرور زمان ورم معده کم میشه و گنجایش معده زیاد تر پس از همون اول اگه نتونستی به لیوان آب بخورید، طبیعیه 

دست دکتر من خوب بود و من و بقیه مریضاش مشکلی نداشتیم 

اگر سوالی در ماه های بعدی براتون پیش اومد ریپلای بزنید و بپرسید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

وزنتون چنده مگه من دیدم کسایی با ورزش ۱۵۰ کیلو کم کردن بازهم فکراتو بکن

وزنم ۹۲ هست 

شاید بگید این ک زیاد نیست 

ولی من ۵۰ کیلو بودم تصادف کردم و صورتم اسیب دید و دچار افسردگی حاد شدم تو دو سال ۴۰ کیلو چاق شدم چندین بار رفتم باشگاه دکتر تغذیه پیاده روی و ورزش و حتی آخرین سری رفتم قرص های لاغری خریدم ولی فقط یک هفته است.لباسام عکسام و همه چی من با دو سال گذشته تغییر کرده و این ادم جدید اصلا ب درد نمیخوره

اونی هم که میگه یه هفته نمیتونستم چیزی بخوره هم باز مجددا میگم زر زده 😐

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من تقریبا دو سال میگذره نه درد دارم نه مشکلات بقیه رو مردمی هم که عمل نکردن زیاد زر میزنن ( کسی که ا ...

از ضعف و بی حالی و چروک شدن پوست میگید؟ 

وزنم ۹۲ هست شاید بگید این ک زیاد نیست ولی من ۵۰ کیلو بودم تصادف کردم و صورتم اسیب دید و دچار افسردگی ...

افسرده شدی گلم 

چرا میخوای با اسلیو عمر و جوونیت رو بگیری میدونی چقدر سخته  عزیزم 

دختر دایی من تو اتاق عمل کارش تموم شد دکتر بهش گفت الانمیرم ی ظرف پر قورمه سبزی میخورم دلت اب 

دختر داییم همونجا گریه کرد انقدر  بیشتر فکر کن 

برو باشگاه  برو ایروبیک برقص و ورزش کن حالت خوب میشه 

برای خودت تو خونه فکر نساز 

چ جوری غصه میخوری چاق شدی من غصه میخورم لاغر هستم لاغرتر میشم

الهی بگردم برات 

پر خوری عصبی ..

طعم غذارو نمیفهمیدم فقط شدید میخوردم شاید غذای چند نفر رو تو ی وعده.

بعد بالا میوردم. معده ام گرسنه نبود فقط مغزم میگفت بخور و من میخوردم و طی دو سال ۴۰ کیلو اضافه وزن ایجاد شد

از ضعف و بی حالی و چروک شدن پوست میگید؟

من ضعف و بی‌حالی ندارم 

بخاطر اینکه پلی کیستیکم، هم قبل عمل هم بعد عمل همون سالم خوری رو دارم و اجیلامو میخورم 

فقط بعد عمل چون فهمیدم سلنیوم برای تیرویید خوبه، سلنیوم میخورم 

پوست صورتم چروک نشد ولی بدنم بخاطر اینکه پنجاه کیلو از دست دادم پوست زیر بازوم شل شد 

اونایی که مثل شما وزنشون پایینه با همون باشگاه رفتن پوستشون شل نمیشه، مخصوصا اگه گندمی یا سبزه هستید