2777
2789
عنوان

ازدواج و آینده و زندگیم به اتیش کشیده شد همش به خاطر خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارهای خواستگار چقدر برام عجیبهفکر نکنم مرد خوبی از این آدم در بیادببین وقتی دختر و پسری گر ...

فقط سه جلسه همو دیدیم عشقی نبوده این وسط فقط منطقی همو پسندیدیم سنتی معرفی کردن 

کلا همه خواستگارام سنتین

اتفاقا کسی که میخواد زن بگیره به این موضوعم فک میکنه

من اگر خواستگاری ازم می پرسید چندشم می شد

عشق که باشه  محبت که باشه  رابطه هم هست

چه ربطی به گرم بودن دختر داره؟؟   فکر کن دختر گرم  مزاج  حاضر است با غول  بیابونی رابطه برقرار کنه چون گرم است؟؟؟

من اگر خواستگاری ازم می پرسید چندشم می شدعشق که باشه محبت که باشه رابطه هم هستچه ربطی به گرم بودن ...

یکی از سوالای مهم خواستگاریه این بحث 

ضمنا خیلی غیر مستقیم پرسید منم خودمو زدم به اون راه

ولی فعلا بحثمون این نیس

یکی از سوالای مهم خواستگاریه این بحث ضمنا خیلی غیر مستقیم پرسید منم خودمو زدم به اون راهولی فعلا بحث ...

عزیزم نه اینکه بخوام  با شما  مخالفت کنم

ولی دیدگاه من تو ازدواج خیلی متفاوت است با شما

زبونم لال اگه مرد یا  زن به دلیل بیماری  دیگه  نتونه رابطه ی ج ن س ی  داشته  باشه

ازدواج هایی که فقط برای رابطه باشن اصلا دوام نمیارن

اول باید عشق  قوی  باشه  بعد رابطه  کنارش به  وجود  بیاد

ازدواج اصلا نباید  شبیه  فرمول ریاضی  باشه

عزیزم نه اینکه بخوام با شما مخالفت کنمولی دیدگاه من تو ازدواج خیلی متفاوت است با شمازبونم لال اگه ...

عزیز من درباره موضوع تاپیک راهکاری داری برام؟ به مامانش پیام بدم یا نه؟ 

اگه برگشت درباره سوالای بیشتر ازت کمک میخوام فعلا دردم چیز دیگه ایع

عزیز من درباره موضوع تاپیک راهکاری داری برام؟ به مامانش پیام بدم یا نه؟ اگه برگشت درباره سوالای بیشت ...

من بودم  دورش  خط کشیده بودم

هرگز نه پیام  بده   نه  زنک  بزن

خودت را کوچیک  نکن