2777
2789
عنوان

ازدواج و آینده و زندگیم به اتیش کشیده شد همش به خاطر خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 49 پست

عزیزم ببین من خودم از اوناییم که خیلی حساسم روی دخالت خانواده مثلا در حدی که ترجیح میدم با دوستی پیش بریم بجای خواستگارایی که هردفعه میرن بخوام به مامانم بگم چی گفت اونم به خالم بگه و ...

واسه همین فکر کردم جاش نیست من تو رو نصیحت کنم اما باور کن مادرت چیز بدی نگفته اونا سنشون بیشتره بیشتر میفهمن میخواسته عیار مرد رو بسنجه

و دو تا از حرفات رو که خوندم فهمیدم تو داری چه اشتباهی میکنی یکی اونجا که گفتی باید بچسبم بهش ببین موقعیت درست زن توی رابطه این نیست الان البته همینه مردا پرنسس شدن بلاک میکنن هدیه تولد میخوان ادم حس میکنه باید لیلی به لالاشون بزاره تا راضی بشن بیان خواستگاری درصورتی که مطمئنم خودت هم از درون میدونی مردا باید ارادشون رو برای رسیدن به زن نشون بدن ولی الان چون موقعیت پسر خوبه یکم افکارت رو پریشون کرده یکی دگ هم اینکه گفتی مادرشوهرت خ زن مهربونیه اگه مهربون بود دوباره زنگ میزد بنظر من ،، عارش نمی اومد ،، ببین مامان تو چی خواسته؟ اینکه دوباره نرن پیداشون نشه ،، حالا همون کار رو کردن و تو فکر میکنی بهشون برخورده ،، خب اگه مهربونن چرا نیومدن بگن سو تفاهم شده ؟ کجاست اون مهربونی باید همین جاها خودش رو نشون بده دیگه میتونه تو رو تو مح کارت پیدا کنه بگه دخترم مامانت حق داره ولی به پسرم فرصت بده ما فلان مشکلات رو داشتیم ،، همون شکلی که ادمای مهربون تو این شرایط حرف میزنن ،، پس قبول کن مهربون نیست ،، تو سن شما ادم با خانوادش خیلی درگیر میشه و ناخوداگاهبقیه مخصوصا ادمایی که یکی دو بار دیده بنظرش ادم حسابی میان ،، چون اگه دوبار بیشتر ببینه مطمئنا این نظر رو نداره

دراخر اینو بهت میگم اگه همینجور الکی ازدواج کنین روابطتون کارمندی میشه حتیوقتی مرد به سمتت میاد تو باید طاقچه بالا بزاری ناز کنی ببینی نازکشیدن بلده یا نه،، هرچند الان خیلی از ازدواجا همون روابط کارمندیه :/ ولی اگه رابطه درست میخوای تو رابطه درست زن باید زن باشه مرد هم مرد ، حالا چون ما این چیزا رو اموزش ندیدیم شاید طول بکشه اما باید تو همین حالت رابطمون رو شروع کنیم ،، وگرنه مثل اون دوستی که نوشته تا اخر تو سرت میزنن که تو خواستگار دیگه نداشتی خودت پیش قدم شدی ،، این حرف برای یه زن شنیدنش سنگینه ولی برای مرد نه ،، اگه بعدا تو به شوهرت بگی انقد اومدی و رفتی که جواب بله رو بگیری این همون موقعیت درست تو روابطه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

عزیزم ببین من خودم از اوناییم که خیلی حساسم روی دخالت خانواده مثلا در حدی که ترجیح میدم با دوستی پیش ...

مرسی از وقتی که برام گذاشتی عزیزم همه حرفاتو به دقت خوندم 

قبول دارم حرفاتو ولی میدونی چیه من تقریبا مطمئنم که وقتی اون خواستگاره پرید تمام شانس منم برا ازدواج پرید گزینه خوب دیگه ای سراغ من نخواهد اومد وقتی میشینم فک میکنم ازدواج با سرکوفت شنیدن رو ترجیح میدم به تنها موندن تا اخر عمر کنار مادرم وگرنه میدونم که اوناهم نخواستن منو که حتی یه بار دیگه زنگ نزدن و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از وقتی که برام گذاشتی عزیزم همه حرفاتو به دقت خوندم قبول دارم حرفاتو ولی میدونی چیه من تقریبا ...

اتفاقا تو پیام قبل میخواستم بنویسم امیدوارم دوتامون به این موقعیت برسیم🤲🏻😆

خب مشکلت اصلا خاص نیست این مشکل همه ماست 

چون همه مردا عوض شدن ما هم موندیم که با همین شرایط ازدواج کنیم یا نه

شرایطش هم اینه که خودمون باید مثل مرد بشیم و بریم جلو ..

اما نکن من بعنوان کسی که خودش داره با این حس میجنگه میگم 

من سعی کردم به یکی بفهمونم که خوشم اومده فقط همین که بعدا اون خواستگاری کنه

اما اون انقد مذهبی بود که خیلی نگاهم نکرد حالا میگم شاید بعد محرم و صفر بخواد بیاد

یعنی این چیزیه که تو دلم میگم ولی عقلمم میگه اگه نیاد به جهنم😬

یک شرایط دگ هم اینه که خودمون رو عرضه کنیم مثل بعضی دخترا

خب ما که این کار رو نمیکنیم بنظرم چرا انرژی زنانه و نازمون رو کم کنیم؟ 

مگه غیر اینه دخترایی مثل ما هستن که باید ناز کنن و چک پوینت داشته باشن؟ 

حالا هرچقدرم شانس با اون هرزه خیابونیا باشه ولی اونا ناز ندارن نهایتا پول بیشتر میگیرن

من حالم با انرژی زنانه خ خوبه البته چند ساله شروع کردم 

کلمات محبت امیز به مامانم میگم و مامانمم الان بهم میگه بهارجون قبلا نمیگفت

تو اتاق تنهایی میرقصم فلش گوشی رو پشتم روشن میکنم سایم بیفته رو دیوار

هرجا میرم اروم و شمرده با تون صدای زیرم صحبت میکنم 

حالا تجربه کنی میبینی نمیتونی بدون این تو رابطه بری و معیارت برای انتخاب خواستگار اصلا این میشه که بتونه بهت این حس رو بده

شاید مردهای الان دیرتر این چیزا رو بفهمن شاید فکر کنن انرژی زنانه یعنی ارایش و لباس لختی و شینیون مو و ناخن کاشته

و بنظرم این همون دیدگاهیه که همه دخترا باید باهاش بجنگن 

هرچقدم خواستگار کم شده باشه من میگم تو همین. دوره باید ارزش دختری که خراب نیست بیشتر باشه باید کسی که میاد هم تو رفتارش مشخص باشه که این تفاوت رو میفهمه

راستی منم بچه طلاقم بنظرم به مامانت بگو جدا بشه اینجوری بار منفی کمتری داره

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اتفاقا تو پیام قبل میخواستم بنویسم امیدوارم دوتامون به این موقعیت برسیم🤲🏻😆خب مشکلت اصلا خاص نیست ...

موافق حرفات درباره انررژی زنانم ولی انرژی زنانه جلو انرژی مردانه بروز میکنه وقتی محبورم خودم کار کنم خودم برا خودم خرج کنم هیچ محبتی دریافت نمیکنم انرژی زنانه کجا ایجاد بشه

مامانم جدا نمیشه فک میکنه این وضعیت بهتره 

به نظرم گاهیم دختر خودش یه قدمای ریزی برداره بد نیس با حست نجنگ والا تو‌ دوران جاهلیت عرب حضرت خدیجه خودش قدم برداشت

چون فک نمیکردم دوباره بحثشو باز کنهولی خب قبلاً گفته بود من یه آدم مقاوم میخوام برا ازدواج به خاطر ش ...

مامانت درست میگه،،چون پسره گفته بهت که ::: فکر کنم تو دختر مقاومی و این چرت پرتا،،، طرفی که بخواد و پخته باشه ، اول باید به یقین برسه نه فقط احتمالات