2777
2789
عنوان

به خواهر شوهر سابقم زنگ زدم

451 بازدید | 24 پست

پدر بچم بعد شش ماه دوباره اومد دیدن بچه و با زور و دعوا بچه رو برد،بعدم که بچه رو آورد ،دخترم بهم گفت چون زیاد گریه میکرده برای من،باباش بهش زده،منم زنگ زدم خواهرشوهر سابقم که جلوی برادرش رو بگیره که بچم رو اذیت نکنه،میگم میخاد پدری کنه درست پدری کنه،ورداشته میگه اون اصلا نباید بیاد دنبال بچه،بچه ایی که از اول ندیدتش مهری بهش نداره که پدری کنه،زنش الان حامله اس ،خودش بچه داره دیگه،بچه میخاد چیکار،خشکم زد،دلم به حال دخترم سوخت،که اینقدر بدون حامی هست

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی گوه خوردعصبی شدم

خودم از اون روز خیلی ناراحتم سر بچش بیاد الهی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

گلم حامی دخترت بابای بی مهرشه که بعد شش ماه اومده یا عمه اش باابن طرز تفکر داغونش؟!!!

حامی دخترت اول خداست بعدش مامان قوی مثل تو اونا باید حسرت بچه تورو بخورن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

گلم حامی دخترت بابای بی مهرشه که بعد شش ماه اومده یا عمه اش باابن طرز تفکر داغونش؟!!!حامی دخترت اول ...

آره،حسرت دیدنش رو به دلشون میزارم