2777
2789

من طرفدار آیفونم. خرابی و هنگ کمتری داره. یجورایی تقریبا میشه گفت نداره. سامسونگ بعد از یکسال استفاده به وضوح کیفیت همه چیزش مخصوصا دوربینش افت میکنه و انگار بجای یک سال شش سال کار کرده

آخرین سامسونگی که داشتم سر ۱۵ماه خود بخود سوخت. یه شب خوابیدم فرداش دیدم سوخته و کار نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اس ۲۵

دارمش خارق العاده است تاچ گوشی فوق العاده سریع

کلا هم از آیفون خوشم نمیاد راستش ولی اس ۲۵ التری دارم به طرز محشری خارق العاده است

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

اگ منظورت s25 الترا

باکلاسه حتی گرونتر از ایفونه

دوربینش حرف نداره 

همه کار میتونی کنی اصلا محدوریت نداری مثل ایفون

کلا از هوش مصنوعی ساخته شده همه ابزارش خیلی حرفه ایه 

سامسونگ الترا رو واقعا دست پولدار واقعی و ادم حسابیاس که میخوان‌ با گوشی کار کنن

ایفونم خوبه ولی واقعا انقدر دست همس اگ میخوای واسه کلاس بخری اشتباه کردی مثل ۲۰۶ از پولدار تا فقیر دارنش من نصف کسایی که میشناسم و پول ندارن ایفون دارن🙏🏻 با احترام به تمام ایفون دارا

اگ منظورت s25 التراباکلاسه حتی گرونتر از ایفونهدوربینش حرف نداره همه کار میتونی کنی اصلا محدوریت ندا ...

مرسی عزیزم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه