2777
2789
عنوان

هزینه دانشگاه پیام نور چقدره

122 بازدید | 20 پست

چرا نمیاین:( 

برای تهران مقطع کارشناسی ترم اولی کلا بگین همه چی باهم یه ترم چقدره؟ ثابت و متغیر هیچی راجبش نمیدونم

و اینکه خوابگا که نمیدن میدن؟ از کجا باید خوابگاه گیر بیارم؟ اون هزینش چقدره؟ 

عزیز این اطلاعات تمام تو نت هست رشته به رشته فرق میکنهولی پیام نور ارزونترین دانشگاهه شهریه دارهخواب ...

اخه درست حسابی نبود تو نت میخوام یکی بگه بعد ببخشید منی که مثلا بومی یه استان دیگم میتونم یه استان دیگه مثله تهران قبول شم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه درست حسابی نبود تو نت میخوام یکی بگه بعد ببخشید منی که مثلا بومی یه استان دیگم میتونم یه استان د ...

پیام نور یه دانشگاه بومی گزینه 

نمیدونم قبول بشی یا نه اما کمتر کسی همچین کاری میکنه

چی میخوای بخونی؟ 

پیام نور یه دانشگاه بومی گزینه نمیدونم قبول بشی یا نه اما کمتر کسی همچین کاری میکنهچی میخوای بخونی؟

راستش فقط برام مهمه برم شهر دیگه... مهم نیست چی رشته چرتم باسه میخونم چون قرار نیست حتی مدرکشو بگیرم هدفم مهاجرته میخوام دیپلممو مجدد کنم البته اگه نمره ام برای اپلای کافی نباشه فقط میخوام برم تهران یا شیراز یا تبریز فقط شهرش امکانات داشته باشه رشته مهم نی 

راستش فقط برام مهمه برم شهر دیگه... مهم نیست چی رشته چرتم باسه میخونم چون قرار نیست حتی مدرکشو بگیرم ...

عزیز بالاخره یه دیپلمی داری دیگه بگو چه زیر گروهیه تا بشه شهریش رو گفت مهندسیه علوم انسانیه

شما از پیام نور میخوای اپلای کنی؟! والا چی بگم

اینطوری انتخاب رشته نکن انتخاب مهمیه 

سلام ترمی ۳ تا ۳ و ۵۰۰ درمیاد. اساتید پیام نور توی شهرهای بزرگ خوبن. فقط توی واحدها خوب نیستن. واسه تنبلی هم نیست دانشگاه آزاد واسه تنبلاست. تعداد جلسات کلاساش کمه و فقط رفع اشکال هست. کتاب هاش قطور هست و باید خودت زرنگ باشی و بخونی. سوال دیگه ای هم داشتی بپرس

عزیز بالاخره یه دیپلمی داری دیگه بگو چه زیر گروهیه تا بشه شهریش رو گفت مهندسیه علوم انسانیهشما از پی ...

نه از پیام نور نمیخوام اپلای کنم
کلا قرار نیست مدرک اون دانشگاهو بگیرم بعد دوسه سال انصراف میدم دیپلم تجربی دارم با دیپلم میخوام اپلای کنم اگه دیدم معدلم واسه اپلایی که میخوام خوب نیست دیپلم ریاضی میگیرم تو اون دوسه سال. بعد الان منی که تجربیم میتونم برم رشته های مهندسی بخونم دیگه مگه نمیشه؟