2777
2789
عنوان

اقایون فقط نظر بدن خانم ها نتیجه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 130 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر چاق یا همون تپل ولی صورت خوشکلچون خیلی راحت میتونی بفرستیش باشگاه بدنسازی هزینه ی مکمل هاشم بدی ...

خیلی سخته اراده فولادی میخواد. دختر چهره معمولی هم میتونه عمل کنه خوشکل شه😂

منم طبق تجربه میگم اندام عالی چهره متوسط

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

درسته قیافه مهنه اما

من اگر آقا بودم بین این دو گزینه اونی ک اخلاقش خوبه رو انتخاب میکردم

چون باز در آینده اگه اون خوش اندامه یکم چاق بشه یا اون قشنگه یکم صورتش به هر دلیلی یکم نازیباتر بشه پا پس نکشم

بدونم دلیل انتخابم ظاهرش نبوده

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

شوهر منم گفت گزینه ۲. ولی بعدش گفت عشق وقتی متولد میشه تو وجودت چاق یا لاغر زشت یا زیبا  هیچ کدوم. چشات کور میشه عیبهاشو نمیبینی گوشات کر میشه.  میگه اندام و زیبایی برای چند ماه یا یکی دوسال جلب توجه میکنه  علف باید به دهن بزی شیرین بیاد