2777
2789
عنوان

اقایون فقط نظر بدن خانم ها نتیجه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 130 پست
مرسی عزیزم ینی اندام زیبا ارجهیت داره بر قیافه؟

مهم اون اندام نیس مهم طرزفکراون خانم هست ک برای خودش ارزش قائل هست وخودش دوس داره. منم از شوهرم پرسیدم اندام ترجیح میده

مثلا بور چشم رنگی پوست سفد چهره با اجزای متناسب اما چاق

چقدر چاق؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر چاق یا همون تپل ولی صورت خوشکلچون خیلی راحت میتونی بفرستیش باشگاه بدنسازی هزینه ی مکمل هاشم بدی ...

کاش به این راحتی میشد لاغر شد خواهر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دختر چاق یا همون تپل ولی صورت خوشکلچون خیلی راحت میتونی بفرستیش باشگاه بدنسازی هزینه ی مکمل هاشم بدی ...

پروفایل شما دیگه چرا عکس خانم گذاشتن😅

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مهم اون اندام نیس مهم طرزفکراون خانم هست ک برای خودش ارزش قائل هست وخودش دوس داره. منم از شوهرم پرسی ...

مردا میگن زشت باشه اما خوش اندام باشه😒😆

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کسی ک ب اندامش میرسه به پوستم میرسه حتما

مگه زیبایی فقط تو پوست خلاصه شده؟!!