2777
2789
عنوان

هول شدم بوسش کردم 🤭

534 بازدید | 25 پست

فکر که میکنم می‌خوام از خجالت بمیرم چند سال پیش پسرخاله مادر شوهرم اومد خونمون یه مرد شصت ساله بعد منم رفتم بهش دست دادم یهو هول شدم بوسش کردم نه یکی نه دو تا سه تا یا خدا قیافه مرده دیدنی بود شوک شده بود گفت عیب نداره دخترمی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

نمی‌دونم چرا بوسش کردم بعد آقا از اونا بود که یکم هم پررو تشریف داره تقریبا راهش دور بود چهار روز موند خونمون انقد باهام گرم گرفته بود که شوهرم شاکی شد گفت بی اعتنا کن بره مرتیکه رو حالا قبل اون بوسیدن انقد از مرده تعریف میکرد که تو فامیل تکه

دخترمی🤣

چند وقت پیش هم پسره خاهرشوهرم ۱۸ سالشه اومدن خونمون با خانوادش یهو اومد با من دست داد و بوسم کرد.منم واسه اینکه خجالت نکشه بوسش کردم 🤣

بعد شوهرم دعبام کرد😅🤭

خب به من چه اخه؟ اونجا چیکار میکردم؟ با لگد پرت میکردم اون ور؟😅🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

منم از این کارا کردم 😂😂

یه بار تولدم سوپرایزم کردن انقد ذوق کرده بودم دست دادنی با شوهر خاله ای که از خجالت با فامیلیش صداش میزنم ماچش کردم ، از اون روز به بعد میبینمش خجالت میکشم، خالمم میگه جای دخترشی عیب نداره اون اصلا یادش نیست 😂

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

دخترمی🤣چند وقت پیش هم پسره خاهرشوهرم ۱۸ سالشه اومدن خونمون با خانوادش یهو اومد با من دست داد و بوسم ...

نمی‌دونم چرا آدم انگار مجبور میشه گاهی اوقات بخدا چند سال میگذره من هنوز خجالت میکشم