2777
2789

من یه دوستی دارم که بارداره بچه اش از به من یک سال و نیم بزرگ تره امروز صبح بردیمشون پارک با هم بعد تو مسیر پسرش به دخترم گفت ما میخوایم جشن تعیین جنسیت بگیریم دختر منم کوچیکه واقعا نمیدونست یعنی چی🥲😂گفت چیه این جشنی که میگی گفت جشنی که مشخص میشه نی نیمون چیه دخترم گفت دعا کن نینیتون هاپو یا گربه باشه که میام خونتون باهاش بازی کنیم کیف میده😑😑😑نمیدونم چرا انقدر خجالت کشیدم براش همون جا توضیح دادم که منظورش اینه نینی دختره یا پسر نی نی ما ادما نمیتونه پیشی یا هاپو باشه ولی خیلی از حرفش خجالت کشیدم😂کاش کلا وقتی مسئله بارداری دوستم مطرح شده بود توجیحش میکردم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خجالت نداره بسته به سن خودش حرف زده ن سن شما

همین هی با خودم میگم خیلی کوچیکه و اصلا حرف خیلی بدیم نزده اما چون احساس کردم دوستم یکم ناراحت شد انقدر خجالت میکشم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ست دیگچه حالیشه😂😂😂🩵🩵🩵🩵بامزه گفته

میدونی خودمون گربه داریم این بچه احساس میکنم فک میکنه من پیشیو زاییدم اتفاقی گربه از اب در اومده😂😑

تا دلت بخواد

زمانیکه پسرم رو از پوشک گرفتم وقتایی که کار داشتم و میخواست بره دسشویی بهش میگفتم تا شلوارت رو دربیاری منم میام

خونه مادرشوهرم مهمونی بود تمام اقوام همسرم دعوت بودن پسرم رفته بود دسشویی و بیرون نمیومد‌.آروم از لای در بهش گفتم بیا بیرون من میخوام برم.اونم با تمام توان عربده زد مامان تا تو شلوارت رو دربیاری من میام😭😭

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
تا دلت بخوادزمانیکه پسرم رو از پوشک گرفتم وقتایی که کار داشتم و میخواست بره دسشویی بهش میگفتم تا شلو ...

ای وای 😂😂😂🥹

خجالت نداره که

احساس میکنم دوستم یکم ناراحت شد ،همسرم میگه اگه ناراحت بشه از بی منطقیشه بچه سه ساله نمیفهمه که 

ای وای 😂😂😂🥹

ببین بچه ات خیلی هم بد نگفته😂😂

تا دلت بخواد از این آبروریزی ها دارم 

دوستت خودش بچه داره متوجه میشه نگران نباش

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
احساس میکنم دوستم یکم ناراحت شد ،همسرم میگه اگه ناراحت بشه از بی منطقیشه بچه سه ساله نمیفهمه که

گنده اش نکن 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

وای 😂😂😂😭شاید ولی بچس دیگه حساس نباش

خدایی هیچی نگفتم براش صرفا توضیح دادم ولی دوستش خندید بچمم خجالت کشید خودش 😂🥹