2777
2789
عنوان

لباس سایر صفر نوزاد چنددست بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
منم میخوام کم کم سیسمونی نینیمو بخرم،البته جیزای ضروریمن دو دست سایز 0 میخرم چون فقط دو هفته میشه تن ...

قنداق فرنگی هم خوبه ،آغوشی منظورت چیه  چون ایشالله بچم آذر ب دنیا میاد باید لباساش ضخیم باشه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به وزن بچه من برا دخترم سه دست خریده بودم وقتی به دنیا اومد دودست دیگه هم سایز زیر صفر خریدم

نینیتون چقد بود وزنش

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سایز ۰ معمولا برای بدو تولد تا ۳ ماهه درسته؟

فکر نمی‌کنم تا ۳ ماهگی خیلی نوزاد رو بیرون ببریم

من خودم قصد دارم سایز ۰ دو دست لباس بیرونی بگیرم فقط

یه ست کامل از این تیکه ای ها که همه چی داره

یه ست ۵تیکه ( رکابی تیشرت آستین بلند شورت عینکی و شلوار) اگه فصل گرم به دنیا میاد دوتا ست تیشرت شلوارک و دو تا ست آستین بلند شلوار و اگه فصل سرد به دنیا میاد جنس ضخیم و بافت 

قنداق فرنگی هم خوبه ،آغوشی منظورت چیه چون ایشالله بچم آذر ب دنیا میاد باید لباساش ضخیم باشه

منم نینیم اخرای ابان ب دنیا میادش😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قنداق فرنگی هم خوبه ،آغوشی منظورت چیه چون ایشالله بچم آذر ب دنیا میاد باید لباساش ضخیم باشه

قنداق فرنگی نه اون برای بیرونه بهش میگن کیسه خواب 

آغوشی منطورم از ایناست راحت میشه بچه رو باهاش بغل کرد شیر داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سایز ۰ معمولا برای بدو تولد تا ۳ ماهه درسته؟فکر نمی‌کنم تا ۳ ماهگی خیلی نوزاد رو بیرون ببریممن خودم ...

تره سایز صفر  میگن زیاد نگیرین چون بچه سریع رشد میکنه و ب کارنمیاد سایز یک چنددست تا ۴ماهگی میشه پوشوند

قنداق فرنگی نه اون برای بیرونه بهش میگن کیسه خواب آغوشی منطورم از ایناست راحت میشه بچه رو باهاش بغل ...

اهان این اره حتما لازمه اتفاقا دیدم تو مغازه گفتم اینم حتما باشه تو وسایلم نمیدونستم اسمش اغوشیه

اهان این اره حتما لازمه اتفاقا دیدم تو مغازه گفتم اینم حتما باشه تو وسایلم نمیدونستم اسمش اغوشیه

اره هزیزم اسمش آغوشبه وافعا واجبه من سر بچه قبلیم نخریدم خیلی اذیت شدم نمیتونسم درست بغلش کنم،منم حتمن باید بخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الانم که دوسالشه به زور رسونده بودم به نزدیک ۱۰ کیلو دوباره لاغره شده وزن کم کرده شده هشت کیلو با ای ...

شاید ژنتیکی لاغره بچه 

تره سایز صفر میگن زیاد نگیرین چون بچه سریع رشد میکنه و ب کارنمیاد سایز یک چنددست تا ۴ماهگی میشه پوش ...

خب پس سونوی وزن که رفتی اون موقع لباس سایز ۰ و ۱ رو بخر

اگه وزن بچه کم بود بیشتر ۰ به کار میاد اگه وزن بالا بود ۱ بگیر