2777
2789

سلام به همه ي ماماناي عزيزم

خواستم تجربه ي خودم رو از عمل ميل و لوله گذاري براتون بنويسم چون خودم خيلي تحقيق كردم و خيلي صبر كردم كه دخترم خوب بشه ولي در نهايت مجبور به عمل شدم . حس ميكنم همچين تاپيكي نياز هست . بچم از وقتي ٣ روزه شد چشمش قي كرد . فقط يكي از چشماش . صبح ها چشمش باز نميشد .

من خودم وقتي دنيا اومدم اين مشكلو داشتم و مامانم دوبار براي من عمل ميل رو در سن يك سالگي انجام داده ولي نتيجه ي خوبي نگرفته و در نهايت در سن ٢ سال و نيمگي خود به خود خوب ميشم . 

من چون خودم وقتي بچه بودم با ميل خوب نشدم بخاطر همينم نميخواستم بچمو ببرم عمل كنه و هرروز ماساژ ميدادم و دو بار هم دكتر رفتم كه گفتن يك سالگي ميل انجام بده براي دخترت ولي من انجام ندادم و قطره ميزدم و ماساژ ميدادم و شبها كرم ميزدم . 

تا اينكه هر دفعه چشمش رو پماد نميزدم و قطره نميزدم شروع ميكرد به عفونت و هروقت مي زدم خوب بود . حتي يك بار كه من دارو رو قطع كردم به مدت ٢٠ روز چشمش قي نكرد و من فكر كردم خوب شده ولي بعد از ٢٠ روز باز قي كرد و عفونت . يك بار هم ده روز كامل خوب بود بدون اينكه من دارو بزنم ولي بازم شروع كرد به قي كردن .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️

عزيزم از قبل تايپ كردم ولي هرچي ميارم اينجا ميگه بيشتر از ٥٠٠٠ كاراكتره

هرچقدرم پاك ميكنم بازم ايراد ميگيره . يعني بايد اينجا حتما تايپ كنم يا ميشه از يادداشت گوشي بيارم اينجا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خيلي نذر و نياز كردم و ماساژ مي دادم اما متاسفانه خدا نخواست خوب بشه . 

تا اينكه من در سن ٣ سال و ٣ ماهگي دخترم رو بردم دكتر و دكتر گفت هم بايد ميل بزني كه اسم عملش پروبينگ هست 

و هم بايد لوله گذاري انجام بدي . 

من هم قبول كردم و نوبت زديم براي عمل . 

حالا ميخوام براتون توصيه هاي قبل و بعد از عمل رو بگم . 

ويزيت دكتر شد ٥٠٠ هزار تومن توي مطب . توي يه برگه برام اسم عمل رو نوشت . 

قبلش ازمايش خون نياز نداره . 

فقط بايد بره حمام چون تا ٢ الي سه روز نبايد به چشمش اب بخوره و حمام نبايد بره . 

كلينيكي كه من رفتم بيمه تامين اجتماعي قبول ميكرد ، پس بايد شناسنامه ي بچم و كارت ملي پدر رو با خودم مي بردم و اون برگه كه دكتر توي مطب بهم داد و يك همراه هم نياز داشتم كه به دوستم گفتم اومد . 

چيزايي كه براي بچه براي بعد از عمل لازمه :

اب و اب ميوه و كيك يا اجيل و يدونه شكلات و دستمال كاغذي براي خونهاي داخل دماغ  . اگه چندتا گاز استريل هم بخريد خيلي خوبه .

همين كه ٥ ساعت قبل از عمل ناشتا باشه كافيه ولي اب رو ميتونه در حد نصف ليوان تا نيم ساعت قبل از عمل بخوره چونكه اب زود هضم ميشه . 

ولي بچه ي من ساعت ١٠ شب شام خورد و خوابيد و  صبح ساعت ٩ و نيم رفت اتاق عمل و كامل ناشتا بود اين مدت .

برگه ي دكتر را بردم كلينيكي كه دكتر توش عمل انجام ميداد .

بعدش با بيمه تامين اجتماعي از من ٥ ميليون تومن گرفتن . بعد رفتيم قسمتي كه لباس بچه رو ميدن و لباساي بيمارستان رو بهش پوشوندم . 

خودتون و بچه دمپاي از خونه بپوشيد بيايد يا يه كفشي كه راحت در بياد و راحت بتونيد بپوشيد چونكه اونجا توي قسمت ريكاوري بايد كفشاتونو در بياريد و توي برگشت هم بچه بغلتونه و بايد كفشاتونو بپوشيد پس بهتره دمپاي باشه كه راحت باشيد . بعد از پوشيدن لباساي بچه رفتيم قسمتي كه سر سوزن سِرُم را به بچه ميزدن و بعد كه اينكار انجام شد رفتيم توي يه اتاق كه كمي از بچه سوال كردن راجع به اينكه به چيزي حساسيت نداشته باشه چون بيهوشي كامل ميگيره . 

بعدش رفتيم قسمت ريكاوري و نزديك اتاق عمل كه منو صدا زدن و بچه رو حالت خوابيده توي بغلم گرفتم و مواد بيهوشي رو زدن توي قسمت سر سوزن سِرُم . ٥ ثانيه بعدش بچم بيهوش شد توي بغلم و بچه رو گرفتن ازم و بردن اتاق عمل . 

اين قسمتش خيلي سخته براتون چون بچتون رو ميگيرن مي برن و شما بايد تنها بريد توي سالن انتظار بشينيد و ثانيه ها رو بشماريد كه اسم بچه رو بگن و بريد پيشش . 

من توي تلويزيون كه توي سالن انتظار بود ديدم كه اسم بچمو نوشته بود در حال جراحي ولي يك ربع بعد ديدم نوشته ريكاوري اتاق عمل . يعني عملش يك ربع طول كشيده بود ولي منو صدا نزدن چون بچه بايد كمي به هوش بياد و بعد صدا ميزنن . نيم ساعت بعد از اون منو صدا زدن . يعني از وقتي بچمو گرفتن تا وقتي منو صدا زدن ٤٥ دقيقه شد . 

خيلي سخته كه يچيزي بخوريد ولي بهتره بخوريد زوركي چون وقتي بچه رو بهتون بدن واقعاً سخته و بايد جون داشته باشيد چون بچه خيلي بيتابه بخاطر مواد بيهوشي . 

من رو صدا زدن رفتم بچه رو گرفتم و رفتم ريكاوري،

بچه فقط گريه ميكرد و بيتابي ميكرد و هي خودشو تكون ميداد گردنشو تكون ميداد و خيلي گيج بود

نگه داشتنش خيلي سخت بود

اينجا اجازه دادن دوستم هم بياد

من بچه رو گرفته بودم و دوستم رفت دنبال كاراي ترخيص . 

از بچه براتون بگم كه از دماغش خون مياد ، اون چشمش كه عمل شده ورم كرده و ازش اشك مياد و قي ميكنه و همه اينا طبيعيه . گاز استريل اينجا خيلي به درد ميخوره كه اشك بچه و قي ها رو با گاز پاك كنيد چون نبايد دستمال به چشم بچه بزنيد . حدود نيم ساعت شديد گريه ميكنه و حال خودشو نميفهمه و هي بايد مواظب باشيد كه وقتي توي بغل شماست سرشو محكم به ديوار يا شما نكوبه چون خيلي بدنشو تكون ميده . بعد از نيم ساعت حالش خوب ميشه و ميتونه يكم اب ميوه بخوره . بعدشم لباساي خودشو ميپوشونيد و ميريد خونه . 

من ساعت ٨ كلينيك بودم و ساعت ٩ و نيم بچم رفت اتاق عمل و ساعت ١١ ترخيص شد و ساعت ٤ عصر رفتيم مطب دكتر براي معاينه .

كه باز دكتر ٥٠٠ تومن ويزيت گرفت . 

دوتا قطره نوشت كه بايد هر ٦ ساعت و هر ٨ ساعت به مدت سه هفته به چشمش بزنم . گفت دوماه ديگه بيا لوله رو در ميارم . و گفت تا يك ماه ابريزش از بيني طبيعيه ابريزش از چشم طبيعيه و حتي چشم قي ميكنه و بچه هي عطسه ميكنه ولي بعد از ١ ماه ، كم كم همه چي خوب ميشه .

گفت به چشم دست نذاريد و دستكاري نكنيد . سه روز حمام نبريد . 

ماماناي عزيز اينها تجربه ي من بود

شايد تجربه ي شما راحتتر باشه

شايد بچتون راحتتر به هوش بياد

شايد از دماغش اينقدر خون نياد

ولي از نظر من عمل ميل و لوله گذاري آسون نيست و كلاً هر عملي سختياي خودشو داره . 

هر سوالي داشتيد بپرسيد من بعد جواب ميدم . 

اگه مطالبم براتون مفيد بود منو لايك كنيد كه بدونم به دردتون خوردم .

و درنهايت اينكه يه نفس عميق بكشيد و همه چيو بديد دست خدا و بگيد خدايا اين بار رو به دوش تو مسپرم ، از بچم محافظت كن .

ماماناي عزيز اينها تجربه ي من بودشايد تجربه ي شما راحتتر باشهشايد بچتون راحتتر به هوش بيادشايد از دم ...

خوندم عزیزم 

خداروشکر الان دخترتون چطوره؟چندوقته عمل کردین؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
خوندم عزیزم خداروشکر الان دخترتون چطوره؟چندوقته عمل کردین؟

عزيزم من ديروز عمل كردم ميخواستم تا همه چيز يادمه كامل اينجا نوشته باشم . الان خوبه ولي گاهي يكم از چشمش اب مياد و از دماغش ، دكتر گفت تا يك ماه طبيعيه . 

عزيزم من ديروز عمل كردم ميخواستم تا همه چيز يادمه كامل اينجا نوشته باشم . الان خوبه ولي گاهي يكم از ...

خب 

ان شاء الله خوب خوب میشه عزیزم نگران نباش

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤